Mahir Çayan, Atatürklü Türk Bayrağı ile Muharrem İnce'nin mitingindeydi

Mahir Çayan, Atatürklü Türk Bayrağı ile Muharrem İnce'nin mitingindeydi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran Seçimleri için Ankara'da Tandoğan Meydanı'nda milyonlara seslendi. İnce'nin Ankara mitinginde gelin-damat ve Mahir Çayan dikkat çekti, ilgi gördü.

Muharrem İnce'nin Ankara Tandoğan'da gerçekleştirdiği mitingi de diğer mitingleri gibi güle oynaya geçti. İnce'nin Ankara mitingine 2 milyondan fazla vatandaş katıldı. 

İnce'nin mitingine Kahramanmaraş eski milletvekili, CHP eski Parti Meclisi üyesi Durdu Özbolat torunu Mahir Çayan ile katıldı. Beş yaşındaki Mahir elindeki Atatürklü Türk Bayrağını coşku ile salladı, mitinge katılanları selamladı. Mahir'e ilgi büyüktü.

,

İnce'nin Ankara Mitingi'nin en ilginç karelerinden birisi de, Muharrem İnce'ye destek vermek için gelin damat görüntüsü oldu. Gelin ve damadın numarasını arkadaşlarına aldıran Muharrem İnce, "Mitingime bebekler geldi, hastalar geldi, engelli kardeşlerim geldi, ama gelinle damat ilk kez geldi. Beni çok mutlu ettiniz, Allah mesut etsin sizi. Gelinle damadın telefonunu alın arkadaşlar, cumhurbaşkanı olunca evlerine kahve içmeye geleceğim" dedi.