'Mavi Marmara' depremi

'Mavi Marmara' depremi

Cem Küçük'ün 'Mavi Marmara' sözlerini eleştiren Türkiye yazarı Yıldıray Oğur'un yazılarına son verildi, Star yazarı Ahmet Taşgetiren'in de kovulduğu iddia edilmişti ancak Star Gazetesi 'böyle bir şeyin olmadığını' açıkladı.

Star yazarı Cem Küçük'ün, “AK Parti'nin radikal İslamcılarla ve Mavi Marmara'daki manyak tiplerle yolunu ayırması gerek” sözleri ile başlayan yandaş basındaki kavga Star ve Türkiye gazetelerinde ayrılığa neden olduğu iddia edildi. Ethem Sancak grubuna ait Star gazetesinde yazan yandaş basının ‘ağabey’lerinden Ahmet Taşgetiren’in kovulduğu iddia edilirken ve Ergenekon sürecinde Taraf gazetesinde yazı işleri müdürlüğü yapan, Türkiye gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, twitter hesabından, “Bir maceranın daha sonuna geldik. Türkiye’deki yazılarıma son verildi. Bu zor 4 yıldaki destekleri için teşekkür ederim. Hayırlısı…” şeklinde paylaşım yaparak yazılarına son verildiğini açıkladı.

Star yazarı Ahmet Taşgetiren bugünkü yazısında ‘kuyruklarına bastım, basacağım…” diyerek şu notu paylaşmıştı:

İki not:

– TGRT. Bu bir misyon. Kutlu Doğum tartışması da bir misyon. Oradaki Cem Küçük – Fuat Uğur tetikçiliği de bir misyon.Kuyruklarına bastım, basacağım.Anlarız bakalım,“İhlas’lı kardeşlerimiz” neyi oynuyor? Bu arada istirham etsem, danışmanlar benim yazımı ve Küçük-Uğur programını Sayın Cumhurbaşkanı’na birlikte takdim edebilirler mi?

– Bilenlere sordum: 12 Rebiülevvel 571 güneş takviminde neye tekabül ediyor, diye. 15-25 Nisan arasında bir tarihe, denildi. Diyanet de sabit tarihi galiba böyle bir hesaplamayla tespit etmişti. Numan Bey “Yeniden 12 Rebiülevvel’e döneceğiz” demiş. İyi. Bu arada bir teklifim olsun: Mesela 29 Mayıs 1453’ün ya da ne bileyim 18 Mart 1915’in yıl dönümlerini de kameri takvime göre kutlayalım. İstanbul’un Fethi’ni Mayıs’ta değil, Ocak’ta kutlasak ne olur ki? Yaşasın kameri takvim!