Melih Gökçek’in elinden zar zor alınan milyonluk cipler görüntülendi

Melih Gökçek’in elinden zar zor alınan milyonluk cipler görüntülendi

Şimdiye kadar Melih Gökçek’e tahsis edilen Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait üç cipten ikisi belediye garajına çekildi. Ciplerin kısa süre sonra satılacağı öğrenildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da gazetecilerle bir araya gelmiş ve dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Ankara’nın görevden alınan AKP’li Belediye Başkanı Melih Gökçek de, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait üç cip olduğunu söyleyen Mansur Yavaş, iadesini istediklerini ancak ikisinin geldiğini, birinin gelmediğini söylemişti. Yavaş bu ciplerin satılacağını da ifade etmişti.

Mansur Yavaş’ın o sözleri şöyleydi:

"Makam araçlarını en az sayıya indiriyoruz. Sekreterlerin altında araba var müdürde yok. Belediyede üç cip var biri zırhlı, yaklaşık değerleri 1 milyon. Melih Gökçek’e tahsis edilmiş. İade istedik ikisi geldi. Satacağız. İhtiyacımız yok. Zırhlı araç kendisinde kaldı, iki personelle."

Şimdiye kadar Melih Gökçek’e tahsis edilen Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait üç cipten ikisi belediye garajına çekildi. Ciplerin kısa süre sonra satılacağı öğrenildi.

Belediyenin cipini iade etmeyen Gökçek'ten ilk açıklama