Meral Akşener'e flaş çağrı...

Meral Akşener'e flaş çağrı...

Kurultay kararı alıp aday olmayacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i yeniden partinin başına geçmesi için ikna etmeye çalışan partiler yarın (28 Temmuz Cumartesi) Akşener'in evinin önünde buluşma çağrısı yaptı. Isparta Şarkikarağaç ilçe Başkanı, Üst Kurul Delegesi Cemil Çelik'ten flaş bir çağrı geldi. Çelik, Divan Başkanlığı'na, milletvekillerine istifa dilekçelerini hazırlamalarını istedi.

İYİ Parti’de Meral Akşener’i ikna etme çabaları sürüyor.  Partinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, partililer 28 Temmuz Cumartesi günü Akşener’in Beylerbeyi’nde bulunan evine çağrıldı.Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Büyük Türk milleti!Türk demokrasisinin ona ihtiyacı olduğuna inandığımız için…Türk siyasetinde yıllardır süren oyunları bozan lider olduğu için…Koltuğa yapışan değil, gerektiğinde kalkabilme cesareti gösterebildiği için…Ve ‘Medeniyetin yollarını yalnızca cesurların döşeyebildiğini’ bildiğimiz için;28 Temmuz Cumartesi sabahı yola çıkıyoruz…

Ankara-Karadeniz-Ege ve Akdeniz hattından gelecek binlerce araçlık konvoylar, Osman Gazi Köprüsü çıkışından itibaren birleşiyor…Türkiye, demokrasimizin yeni gücü Meral Akşener’in evinin önünde buluşuyor…#YüzünüBizeDön diyen on binler, Meral Akşener’in İstanbul/Beylerbeyi’ndeki evinin önüne gidiyor…”

Meral Akşener'e flaş çağrı...

'İSTİFA DİLEKÇELERİNİ HAZIRLAYIN'

Isparta Şarkikarağaç ilçe Başkanı, Üst Kurul Delegesi Cemil Çelik ise flaş bir çağrıda bulundu. Çelik, Başkanlık Divanı, milletvekilleri, tüm il ve ilçe başkanları istifa dilekçelerini hazırlamalı dedi.

Çelik şu açıklamayı yaptı:

Şarkikaraağaç ilçe başkanı olarak Genel Merkezimize BÜYÜK ÇAĞRI ve öneride bulunmak istiyorum;

1-Başkanlık Divanı,istifa dilekçelerini hazırlamalı(kongre işlerini yürütmek için Genel Sekreter hariç) 
2-tüm milletvekilleri ,milletvekilliğinden istifalarını hazırlamalı

3-tüm il başkanları istifalarını hazırlamalı

4-tüm ilçe başkanları istifalarını hazırlamalı

Ve bu kararı genel başkana söyleyip ya partinin başına gelirsiniz ya da bu istifaları işleme koyacağız DİYEBİLMELİYİZ ki Genel Başkanımız görevine güven içinde dönebilsin aksi takdirde zaten bu makamlarda olmamızın da bir anlamı kalmayacak Genel Başkanımızda kararını değiştirmeyecektir Ama bu restimize kesinlikle karşılık vermek zorunda kalacaktır .

PANKART ASTILAR

İYİ Partililer, Meral Akşener'in yeniden genel başkanlığa aday olması için, parti genel merkezine pankart astı.

Pankartta, Akşener'in bir konuşmasın sözlerine atfen "Biz de seni çok seviyoruz be..." ifadeleri yer aldı.

İYİ Parti’de, olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklayan Genel Başkan Meral Akşener’i ikna çabaları devam ediyor.

İYİ Parti Genel Merkezi’ne Akşener’in Afyonkarahisar kampında söylediği “Ben sizi çok sevdim be!..” sözleriyle, İYİ Partilerin “Biz de seni çok seviyoruz be!..” yanıtının yer aldığı büyük bir afiş asıldı.

Meral Akşener'e flaş çağrı...