Meral Akşener 'kaset iftirası' atılmasa aday olmayacaktı

Meral Akşener 'kaset iftirası' atılmasa aday olmayacaktı

Gazeteci-yazar Sabahattin Önkibar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hayatını anlattığı ASENA kitabında, A Haber'de Akşener'e kaset iftirası atılmasa Akşener'in aday olmayacağını iddia etti. Akşener'in abisi Nihat Gürer'e söz verdiğini belirtti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Ülkücü abisi Nihat Gürer'in kanser hastası olduğu dönemde 'kaseti var' diyerek A Haber'de eski FETÖ'cü Latif Erdoğan ile her devrin adamı Cemil Barlas iftira attı.

Gazeteci-yazar Sabahattin Önkibar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hayatını anlattığı ASENA kitabında bu iftira atılmasa Akşener'in Cumhurbaşkanlığı'na aday olmayabileceğini yazdı.
Önkibar kitabında şu ifadeleri kullandı:

Latif Erdoğan ile Cemil Barlas A Haber'de bir akşamhiç alakası yokken şunu söylediler:
"Meral Akşener'in kaseti var."
Mesnetsiz yani belhesizi bir biçimde "Öyle duydum, öyle söylüyorlar" diyerek atılan bu rezil iftiranın hemen sonrası "karaciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitiren" ağabey Nihat Gürer kardeşi Meral Hanım'ı çağırarak şunu söyler:

"Kızım sana bu alçak iftira atıldıktan sonra eğer aday olmazsan 'Bak kaset doğru unun için aday olması' derler... Mecbur ve mahkumsun. Hem aday olacak hem de meydan okuyacaksın."

Evet vefatından önce sağlık durumunu konuşmak için aradığım Nihat Gürer'den dinlediği aynen budur.

O kaset çamuru atılmasa Meral Akşener belki aday bile olmayacaktı.

DÜĞÜNDE BAHÇELİ-TAYYİP BULUŞMASI

Önkibar kitabında Akşener'in oğlunun düğününde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi bir odada görüştürdüğünü iddia ederek şu ifadeleri kullandı:

Meral Akşener şayet 2007'de başladığı TBMM başkanvekilliği görevinde başarılı olmasa ve Devlet Bahçeli tarafından rakip görülmeyip 2015 Seçiminde MHP'den tekrar aday yapılıp seçilse yani MHP milletvekili olsaydı, MHP değil genel başkanlığa aday olmak, muhtemelen Devlet Bahçeli'yi destekler olacaktı.
Böyle bir durumda Bahçeli, Akşener'e FETÖ'cü imasında bulunmayacaktı.
Devlet Bahçeli ve Ülkücüler kitabımda da yazdım.
Meral Akşener oğlunun düğününe çağırdığı Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli'yi nikah töreni öncesi aynı mekanda bir odada buluşturupgörüştümüştür ki bunu bana aktaran eski Belediye Başkanı Aytaç Durak'tır.
Bin yılın komedyası
Soruyorum...Meral Akşener o zaman Bahçeli ve Erdoğan için güvenilirdi de bugün niye hasım?

'MÜSLÜMAN GÖRÜNÜNLÜ MÜNAFIKLAR'

MHP eski Milletvekili Meral Akşener’in daha önce Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı ve MHP İl Başkanlığı yapan ağabeyi 69 yaşındaki Nihat Gürer 21 Ocak 2017'de vefat etmişti. Meral Akşener, "Avukatıma talimat verdim. Hemen bugün mahkemeye veriyoruz" demişti. Akşener, hakkındaki asılsız iddiaları gündeme getirenler hakkında "Müslüman görünüşlü münafıklar" ifadesini kullanmıştı. Böyle asılsız iddialarla, partisi MHP'nin tartışmaların içine çekilmek istendiğini de söyleyen Meral Akşener, "MHP'yi benim üzerimden tartışmaların içine çekmek istiyorlar. Ancak 8 Haziran'a kadar hukuk konuşacak" demişti. Akşener, televizyon hakkında RTÜK'e de şikayette bulunduğunu belirtmişti.