Mesut Yılmaz’ın oğlu bir gün önce çalışanlara izin vermiş

Mesut Yılmaz’ın oğlu bir gün önce çalışanlara izin vermiş

Beykoz Konakları’ndaki evinde silahla vurulmuş halde bulunan ve intihar ettiğinden şüphelenilen Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın evdeki çalışanları bir gün önce izne gönderdiği öğrenildi. Mesut ve Berna Yılmaz, ABD'den dönüyor.

Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla vurulmuş halde bulunan eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor. Mehmet Yavuz Yılmaz'ın, evde çalışanları bir gün önce izne gönderdiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin yapmış olduğu ilk incelemelere göre, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ayakta sağ taraftan sıkılan kurşunla intihar ettiği üzerinde duruluyor.

MESUT VE BERNA YILMAZ ABD'DEN DÖNÜYOR

Kısa bir süre önce ABD'ye giden Mesut ve Berna Yılmaz'ın haberi aldıktan sonra Türkiye'ye dönmek için harekete geçtiği belirtildi.

ÜNİVERSİTE KURMUŞTU

Yavuz Yılmaz annesi Berna Yılmaz ile geçtiğimiz sene özel bir üniversite kurmuştu. Yılmaz, bu üniversitenin de genel sekreteri olmuştu. Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

TBMM'DEN BAŞSAĞLIĞI

TBMM Grup Başkanvekilleri, oğlu Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla eski Başbakan Mesut Yılmaz ve ailesine baş sağlığı diledi. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlunun hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Yılmaz ve ailesine başsağlığı diledi.