Metro'dan sonra Kamil Koç'ta da taciz skandalı!

Metro'dan sonra Kamil Koç'ta da taciz skandalı!

Genç bir kadın, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile Kamil Koç’un servi şoförünün kendisini taciz ettiğini ve şoförün yargılanmasını istediğini söyledi.

Yurt Haber Merkezi

Kamil Koç Turizm firmasına ait servis aracını kullanan ve servis şoförü tarafından tacize uğrayan kadın susmadı ve yaşadığı o anları anlattı.

Genç kadın o anları işte bu cümlelerle anlattı:

Dün gece Kamil Koç firmasıyla yapmış olduğum yolculuk sonrası yine Kamil Koç’a bağlı yolcu servisine bindim. Servis şoförü tarafından tacize uğradım ve psikolojik şiddete maruz kaldım, aynı zamanda darp girişiminde bulundu. Ona korkmadığımı söylediğim anda beni terörist ilan etti ve polis çağırmakla tehdit etti. Beni bilmediğim bir yerde arabadan attı. Gerekli yerlere şikayette bulunduğumuzda bu konunun üzerini kapatmaya çalıştılar. Sanki araçta bir eşyamızı unutmuşuz gibi ‘kayıt altına alalım’ diye bize bu teklifi sundular. Kamil Koç firmasını ve Kamil Koç’a bağlı servis amirliğinin bu tavrını teşhir etmek amaçlı tacize sessiz kalmıyorum ve sizlerin de sessiz kalmasını istemiyorum. O şoförün yargılanmasını istiyorum.