MHP İl Başkanı’ndan CHP’li Başkan’a tehdit

MHP İl Başkanı’ndan CHP’li Başkan’a tehdit

Manisa’da MHP’li Öztürk,  CHP İl Başkanı Balaban’ı, açıktan tehdit etti. Öztürk, Balaban için, “CHP, konuşması için fırsat verdiği ve başıboş bıraktığı kendini bilmezlerini, ya tasmalamak, ya da adliyenin yolunu iyice ezberlemek zorundadır. Üçüncü bir seçenek ise, tarafımızca saklı tutulmaktadır” dedi

Her kesimden büyük tepkilere neden son KHK’yla birlikte ‘tehdit’lerin de önü açıldı. Manisa’da MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, CHP İl Başkanı Semih Balaban’ı açıktan tehdit etti.

CHP Manisa 36’ncı İl Kongresi’nde başkanlığa seçilen Semih Balaban, kongrede yaptığı konuşmasında, “Ey Bahçeli, terörist arıyorsan Maraş’a, Çorum’a, Sivas’a bak. Ülküdaşım dediğin katillere, öğrencilerin üzerine bomba atan katillerine bak” demişti.

'ÜÇÜNCÜ BİR SEÇENEK TARAFIMIZCA SAKLI'

MHP’li Öztürk, Balaban’ı “CHP, konuşması için fırsat verdiği ve başıboş bıraktığı kendini bilmezlerini, ya tasmalamak, ya da adliyenin yolunu iyice ezberlemek zorundadır. Üçüncü bir seçenek ise, tarafımızca saklı tutulmaktadır” sözleriyle tehdit etti.

'SON KHK ÖZTÜRK GİBİLER İÇİN ÇIKARILMIŞ'

Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ise şu ifadeleri kullandı: “AKP,696 sayılı KHK’nın 121.maddesini Manisa İl Başkanımız için;”CHP, başıboş bıraktığı kendini bilmezlerini ya tasmalamak ya da adliyenin yolunu iyice ezberlemek zorundadır.”

CHP’li Biçer, şöyle devam etti: “3. bir seçenek ise, tarafımızca saklı tutulmaktadır” diyen MHP İl başkanı Erkan Öztürk gibiler için çıkarmış. MHP’li Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk,2 gün önceki KHK’ye güvenerek mi il başkanımızı ”3. bir seçenek tarafımızca saklı tutulmaktadır” diyerek açık bir şekilde tehdit ediyor? Efendisi Bahçeli, birlikte poz verdiği Erdoğan’dan cesaretle bunu yapıyorsa bilsin ki hukuk onlardan güçlü.”