MHP'li vekilden manidar Alparslan Türkeş paylaşımı...

MHP'li vekilden manidar Alparslan Türkeş paylaşımı...

Ülkücü Ocakları eski Genel Başkanı, MHP İstanbul milletevkili Atila Kaya; MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü nedeniyle twitter'dan manidar bir paylaşımda bulundu.

16 Nisan Referandumu'nda AKP-MHP ittifakına karşı çıkan ve 'hayır' diyeceğini açıklayan Atila Kaya'dan yine manidar bir paylaşım geldi. 4 Nisan 1997'de hayatını kaybeden MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü nedeniyle yaptığı paylaşımda Kaya, "Bozkurtların 'Başbuğ'u;

Bugün neye inanıyorsam, sana borçlandıklarım sayesindedir!

Bugün neye direniyorsam, bu borcu ödeme gayesindendir!

Yokluğun acımız; varmışsın gibi yaşamak kıvancımızdır!

Ruhun şâd, mekânın cennet olsun!" paylaşımında bulundu. Kaya paylaşımına Alparslan Türkeş'in bir fotoğrafını da ekledi.

ERDOĞAN'IN SÖZÜNÜ HATIRLATTI; 'GEREKİRSE PAPAZ ELBİSESİ BİLE GİYERİM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Mersin'de bozkurt işareti yapmasını Kaya, "Erdoğan, AKP Mersin il kongresinde, parmaklarıyla 'Rabia'sını sayarken araya Bozkurt işaretini de sıkıştırmış; buna da sevinenler olmuş... Allahtan, zamanında bizi uyarmıştı: "gerekirse papaz elbisesi bile giyerim" diye de, şaşırmadık!" şeklinde eleştirmişti. 

İYİ PARTİLİLER DE ALPASLAN TÜRKEŞ'İ UNUTMADI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Türkeş'in ölüm yıldönümünü, "Büyük devlet adamı,Başbuğ Alparslan Türkeş’i saygı,şükran ve rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun" diyerek andı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "Vefatının 21. yılında Başbuğ Alparslan Türkeş'i saygı ve rahmetle anıyorum" diye yazdı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da, Türkeş ile çekilmiş bir fotoğrafı ile şu paylaşımı yaptı:

Türk siyasetinin unutulmaz ismi,bir neslin mimarı, dava ve mücadele insanı; ona evlatlık yapabilmiş, yanında mücadele verebilmiş olmanın gururunu bir ömür taşıyacağım merhum Başbuğumuz #AlparslanTürkeş’i vefatının 21. yıldönümünde rahmet, minnet ve dualarla anıyorum.