'Millet tamam derse çekiliriz' diyen Erdoğan'a binlerce cevap: TAMAM

'Millet tamam derse çekiliriz' diyen Erdoğan'a binlerce cevap: TAMAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Millet ne zaman tamam derse o zaman çekiliriz' açıklaması sosyal medyayı salladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası Twitter'da 'TAMAM' başlığı Trend Topic listesinde 1. sıraya yerleşti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı, "Millet ne zaman tamam derse o zaman çekiliriz" açıklaması ile sosyal medyayı salladı.

Binlerce Twitter kullanıcısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini alıntılayarak, "Tamam" mesajını verdi. Kısa sürede yapılan 333 bin paylaşımla birlikte "TAMAM" başlığı Türkiye gündeminde Trend Topic listesinde zirveye yerleşti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na (İBB) da, AK Parti Genel Başkanlığı'na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı'na da milletim getirdi. Onlar 'Tamam' derse, kenara çekiliriz" sözlerine CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yanıt geldi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan İnce, "Vakit TAMAM" derken, Akşener de büyük harflerle, "TAMAM" paylaşımında bulundu.

 Erdoğan’ın bu açıklaması sonrası çok sayıda Twitter kullanıcısı Erdoğan’a “Tamam” mesajı gönderdi. Twitter'da "T A M A M" etiketine 346 bin tweet atıldı. "T A M A M" etiketi dünya gündeminde de birinci sıraya yükseldi.

İşte o tweetlerden bazıları:

24 Haziran’da bu iş T A M A M

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) 8 Mayıs 2018

Vakit TAMAM!

— Muharrem İNCE (@vekilince) 8 Mayıs 2018

T A M A M. #TürkiyeİYİOlacak

— Meral Akşener (@meral_aksener) 8 Mayıs 2018

T A M A M İnşallah!

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) 8 Mayıs 2018

TAMAM
Bağırsan da bas bas
Yolcudur Abbas! pic.twitter.com/YZ79UDq3gD

— Mustafa BALBAY (@mustafabalbay) 8 Mayıs 2018

T A M A M

— Sinan Oğan (@DrSinanOgan) 8 Mayıs 2018

İşte o paylaşımlardan bazıları: