Camiye bira şişeleri fırlatan futbolcu gözaltına alındı!

Camiye bira şişeleri fırlatan futbolcu gözaltına alındı!

Rapid Wien'li futbolcu Dejan Ljubicic, Bosna'nın Kiseljak şehrinde bir camiye bira şişeleri fırlattığı için gözaltına alındı.

Rapid Wien’in Avusturyalı oyuncusu Dejan Ljubicic tatil için geldiği Bosna’nın Kiseljak şehrinde bir camiye bira şişeleri fırlattığı için gözaltına alındı.
Skorer’in haberine göre, Rapid Wien’in Avusturyalı oyuncusu Dejan Ljubicic, Wiener Neustadt’ta forma giyen Daniel Sudar’la birlikte yılbaşı tatili arasında geldiği Bosna-Hersek’te camiye bira şişesi fırlattı.

‘ÖZÜR DİLERİM’

Olayın ardından açıklama yapan Ljubicic, ‘O anda bana ne oldu bilmiyorum ve sadece özür dileyebilirim. Yaptığım hata için çok üzgünüm. Kişisel olarak da gidip özür diledim ve sadece camiye verdiğim hasarı karşılamakla kalmayıp yerel dini topluluklara bağış yapacağım’ açıklamasında bulundu.

Çirkin saldırıyla alakalı bir açıklama da Rapid Wien’in spor direktörü Fredy Bickel’den geldi. Bickel açıklamasında, ‘Bu olay hiçbir yönüyle kabul edilemez. Böyle bir davranış bir Rapid oyuncusuna asla yakışmaz. Tatilden döndüğünde kendisiyle özel olarak konuşacağız ve kesin olarak kulüp olarak bir ceza vereceğiz’ dedi.

Sözkonusu olay Bosna Hersek’in Kiseljak şehrinde bulunan camiye sabaha karşı 5.25 sıralarında 2 kişinin yaklaşıp şişe fırlatması şeklinde gerçekleşti. Caminin dışında hasar bırakan saldırının ardından arabalarına atlayıp kaçan kişilerin daha sonra Ljubicic ve Sudar oldukları anlaşıldı. Olayla ilgili polisin soruşturmayı sürdürdüğü öğrenilirken yerel polisten alınan bilgiye göre futbolculara henüz bir cezai yaptırım uygulanmadığı bildirildi.