Morkoçlar Grubu'ndan 15 Temmuz mesajı

Morkoçlar Grubu'ndan 15 Temmuz mesajı

Morkoçlar Grubunun kurucusu Zeynel Abidin MORKOÇ, 15 Temmuz darbe girişimi için " Demokrasi varsa hepimiz varız. Memleketimizin ekonomisini kuvvetlendirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Bu vesileyle, geçmişten bugüne milli birliğimiz, bütünlüğümüz ve demokrasimiz için kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz" dedi.

İşte Morkoçlar Grubu'nun açıklaması;

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin ardından yaptığımız tüm açıklamalarda ifade ettiğimiz gibi; Cumhuriyetimizin en temel yapıtaşı demokrasidir ve demokratik bir hukuk devleti çatısı altında bir arada yaşamak milletimizin geleceğinin en önemli garantisidir

Bugün Morkoçlar Grup"un  ana ilkesi olarak benimsediğimiz, kurucumuz Zeynel Abidin MORKOÇ ’un şu sözleri geleceğimize de ışık tutmaktadır: 

“Benim anayasam şudur: Devletim ve ülkem var oldukça ben de varım. 

Demokrasi varsa hepimiz varız. Memleketimizin ekonomisini kuvvetlendirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Ekonomimiz güçlendikçe demokrasi daha iyi yerleşir, dünyadaki itibarımız artar.”

Bu vesileyle, geçmişten bugüne milli birliğimiz, bütünlüğümüz ve demokrasimiz için kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz. 

Saygılarımızla,

Mokoçlar Grup