Fenerbahçe'nin kaleci arayışlarına Volkan Demirel'den açıklama!

Fenerbahçe'nin kaleci arayışlarına Volkan Demirel'den açıklama!

Fenerbahçe'nin kaleci arayışları konusunda açıklamada bulunan Volkan Demirel, her şeyden önce Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de bir yandan da transfer çalışmaları da devam ediyor. Volkan Demirel’i zorlayacak bir isim arayan Fenerbahçe, Kamerunlu kaleci Kameni ile anlaşma zemini arıyor.


Basın toplantısı düzenleyen Volkan Demirel, sarı-lacivertli yönetimin kaleci arayışları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kendisinin her şeyden önce Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Volkan Demirel “Büyük takımlar sezonu üç ya da dört kaleci ile geçirir. Geçen sene de Fabiano alınmıştı. Onunla iyi bir arkadaşlığımız oldu. Bu sene de yeni bir kaleci alınacak. Takımdaki bütün isimler Fenerbahçe’nin başarısı için çalışacak. Yeni gelecek arkadaşımız da eminim bu bilinçte olacaktır” dedi.


Yedek kalmasının kendisi için sorun olup olmayacağı şeklindeki soruya ise Volkan Demirel “Benim Fenerbahçe’de yedek kaldığım dönemler de oldu. Bunu kesinlikle sorun etmem. Kim iyi ise formayı o giyer. Önemli olan Fenerbahçe’nin başarısı…” şeklinde cevap verdi.