Muharrem İnce: Anamın hayır duasını da aldık, bu iş tamam!

Muharrem İnce: Anamın hayır duasını da aldık, bu iş tamam!

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Soma faciasının 4. yıl dönümü ve Anneler Günü dolayısıyla madenci aileleriyle Soma'da buluştu. Ardından Manisa Merkez'e geçen Muharrem İnce, miting programının yoğunluğundan dolayı annesi ile sadece telefonda görüşme imkanı buldu. İnce'ye CHP'liler büyük bir sürpriz yaparak annesi Zekiye İnce'yi memleketi Yalova'dan getirtti. Cumhurbaşkanı adayı buna ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yaptı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Manisa'da düzenlenen mitingde büyük bir sürprizle karşılaştı.

Özgür Özel mikrofonu alarak “Sayın başkanım sen bugün bir fedakarlık yaptın anneler gününde annenin bu özel gününü telefondan kutladın. Bizim sana bir sürprizimiz var” diyerek Muharrem İnce’nin annesi sahneye çıkarak oğlunun yanına gidip birbirlerine sıkıca sarıldılar. Bu sırada Muharrem İnce’nin gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmadı.

Ardından resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Anneler Günü sürprizine ilişkin açıklama yapan Muharrem İnce, ''Sürpriz yaptılar da anamın elini öyle öpebildim. Anamın hayır duasını da aldık, bu iş tamam'' dedi.