Muharrem İnce: Ayrımcılığı tarihe gömeceğiz, hep birlikte başaracağız

Muharrem İnce: Ayrımcılığı tarihe gömeceğiz, hep birlikte başaracağız

24 Haziran seçimleri için yurt dışında yaşayan Türkiye vatandaşlarının oy kullanma işlemleri 7 Haziran'dan itibaren başlıyor. Seçmenler 19 Haziran tarihine kadar oylarını kullanabilecekler. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yurtdışında oy kullanacak seçmenlere çağrıda bulundu, destek istedi.

Türkiye kritik 24 Haziran Seçimlerine giderken yurtdışında oy kullanma işlemleri 7 Haziran (Perşembe) günü başlıyor. 3 milyona yakın seçmen 5 kıtada, 60 ülkede, 123 temsilcilikte oy kullanacak. En çok oy kullanımı 13 temsilcilikle seçmen yoğunluğunun en fazla olduğu Almanya’da olacak. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yurtduşı seçmenlerinden destek istedi.

İnce, İzmir'den uçakla Şanlıurfa mitingine giderken yurtdışında oy kullanacak vatandaşalara çağrıda bulundu. Yurtdışında oy verme işlemlerinin 7 Haziran'da başlayacağını hatırlatan İnce,  "Sizlerden başı dik bir Türkiye için, pasaportu dünyada saygın bir Türkiye için desteğinizi bekliyorum. Hepinizin, 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Ayrımcılığı tarihe gömeceğiz hep birlikte bunu başaracağız" dedi.