Muharrem İnce Başak Demirtaş'ı ziyaret edecek

Muharrem İnce Başak Demirtaş'ı ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Pazartesi günü Diyarbakır’a geliyor. İstasyon Meydanı’nda mitinge katılacak olan İnce’nin daha sonra Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş'ı ziyaret edecek.

Gazete Duvar'ın haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Diyarbakır’da yapacağı mitinge hazırlanıyor. İnce’nin miting pazartesi günü (11 Haziran) saat 17.00’de İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, miting için hazırlıkların devam ettiğini söyledi. Diyarbakır merkez ve ilçelerinde miting için çalışma yürüttüklerini belirten Sayın, “Gittiğimiz her yerde insanlarımızı mitinge davet ediyoruz, broşürler dağıtıyoruz. Sivil toplum kurumlarıyla görüşmeler yapıyoruz. Diyebilirim ki Muharrem Bey’in Diyarbakır’a gelecek olması insanlarımızda heyecan yarattı” dedi.

Sayın, broşür dağıtımının yanı sıra anons araçlarıyla da Diyarbakır halkını miting alanına davet ettiklerini söyledi. Sayın, İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek mitinge Diyarbakır halkının ilgi göstereceğine kuşkusu olmadığını da dile getirdi.

“DİYARBAKIRLILARIN SEMPATİSİNİ KAZANDI”

Muharrem İnce’nin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etmesi ve Kürt meselesi hakkında söyledikleriyle Diyarbakır halkının sempatisini kazandığını söyleyen Sayın, bunun seçim sonuçlarına da yansıyacağını ifade etti.