Muharrem İnce YSK'yı tekrar uyardı

Muharrem İnce YSK'yı tekrar uyardı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı muharrem İnce YSK önünde açıklamalarda bulunarak ''YSK'yı tekrar uyarıyorum, Kimsenin kuklası olmayın. Kimseden korkmayın. Adil bir yarış istiyoruz'' dedi

Cumhurbaşkanı adayı İnce oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulundu.

İşte İnce'nin açıklamalarından satırbaşları:

Şuan sandıklar açıldı. Bu seçimi AA değil millet belirleyecek. Ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız. AA'nın Erdoğan'nın en yüksek oy aldığı sandıklardan başlayacağını biliyoruz. Sonucun iyi olacağından kuşkum yok. Sandıkları terk etmeyin. 

Bütün yurttaşlarımıza sesleniyorum YSK'nin önüne gidin. Milletin hakkını korumak için buradayız. YSK'yı uyarıyorum; Kimsenin kuklası olmayın. Kimseden korkmayın. Adil bir yarış istiyoruz.  Sonucu kabullenmelerini herhangi bir taşkınlığa sebep vermemenizi istiyorum. Tedirgin olmayın. Avukat arkadaşlarım cübbelerini hazır tutsunlar, benden haber beklesinler. Sandık başlarında olsunlar. Sakın moral bozucu haberlere inanmayın, kasıtlı olarak yapacaklar bunu. Islak imzalı tutanağı almadan sandık başlarından ayrılmayın. Seçim kurullarının önlerine gidin. Hepinize teşekkür ediyorum. Umarım tekrar YSK'nın önüne gelmek zorunda kalmam.