Mustafa Balbay: CHP iktidarını kuracağız

Mustafa Balbay: CHP iktidarını kuracağız

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay İzmir Buca E Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan eski TRT kameramanı Binali Erdoğan'ı ziyaretinin ardından YURT Ege’yi de ziyaret etti…

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, YURT Gazetesi Ege Bölge Temsilciğini ziyaret ederek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette Ege Bölge Temsilcisi Özgür Tuğrul, yazarlarımızdan İsmet Orhan ve Mustafa Ülkü Caner’e gündemi değerlendiren Mustafa Balbay, ‘AKP iktidarının gazetelere uyguladığı baskılara karşı muhalif gazeteler ayakta kalmalıdır. YURT Gazetesi’nin rolü de bu yüzden çok önemlidir. AKP’nin Türkiye’yi sürüklemek istediği bataklığa karşı, CHP olarak karşı durmayı sürdüreceğiz. 2019 yılında gerçekleşecek seçimle rejimin değişmesine izin vermeyecek ve CHP iktidarını kuracağız” dedi.

Balbay İzmir Buca E Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan eski TRT kameramanı Binali Erdoğan'ı ziyaret ett. Balbay "Erdoğan, bu devran böyle gitmez diyor. Bir an önce özgürlüğü bekliyor. Adalet mücadelesi veren herkese selamlarını, dayanışma duygularını iletti. Çıkışta yazacaklarını şimdiden hazırlamış. Koğuştaki gençler ondan okuma alışkanlığı edinmeye başlamış. Erdoğan, cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla yargılanıyor. Bu tutuklamayı gerektirecek suçlardan değil. Olayın içinde AKP yönetimine yaranmadan, FETÖ'cülüğünü gizlemek için saldırıya geçmeye pek çok pis koku var."