Mustafa Ülkü Caner yazdı: ‘Yarış 3B ile 3Y arasında olacaktır’

Mustafa Ülkü Caner yazdı: ‘Yarış 3B ile 3Y arasında olacaktır’

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin hızlı başladığını, söylemleriyle gündemi belirlediğini ifade eden YURT yazarı Caner, “Muharrem İnce özlediğimiz bir parola belirledi: 3B. Yarış, 3B  ile 3Y arasında olacağa benziyor. Bakalım hangisine layık olacağız?” dedi.

YURT Gazetesi yazarı Mustafa Ülkü Caner, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, ‘Barışacağız, Büyüyeceğiz ve Bölüşeceğiz’i içeren 3B parolasını açıkladığını belirterek, “3Y neydi? Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklar. Yarış, 3B ile 3Y arasında olacağa benziyor” dedi.

Caner, “3B, 3Y’den büyüktür” başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin çok hızlı başladığını, söylemleri ve hareketleriyle gündemi belirlediğini ifade ederek, “Anlayacağınız taşı toplayanlardan değil. Bir elinde taş, diğer elinde gül. Karşısındaki neyi hak ediyorsa!” ifadelerini kullandı.

İnce’nin önce siyasi nezaketi tekrar gündeme soktuğunu, tüm diğer adaylara gittiğini, pazarlık değil, sohbet ettiğini yazan Caner, Selahattin Demirtaş’ı hapishane ziyaretinin ise nezaket ama en çok insani olduğunu aktardı.

Muharrem İnce’nin belirlediği 3B parolasının, ‘Barışacağız, Büyüyeceğiz, Bölüşeceğiz’ başlıklarında olduğunu belirten Caner, “3Y neydi? Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklar. Yarış, 3B  ile 3Y arasında olacağa benziyor. Bakalım hangisine layık olacağız?” dedi.