Mustafa Ülkü Caner’den Bahçeli’ye çok sert: ‘Siyasi ayağı kurtar, sonra seçmene çamur at’

Mustafa Ülkü Caner’den Bahçeli’ye çok sert: ‘Siyasi ayağı kurtar, sonra seçmene çamur at’

MHP Lideri Bahçeli’nin ‘Adalet ve İçişleri bakanları, FETÖ’nün seçmen ayağını takip etti mi?’ sorusunu gündeme getiren YURT yazarı Caner, “Sen kimsin? Bu gücü ve 21 yıldır yapıştığın koltuk ve mevkileri sana kim veriyor? Kaybetme korkun sadece oyuncağı olduğun güç ve iktidarın düşmesi mi?” dedi.

YURT yazarı Mustafa Ülkü Caner, ‘Adalet ve İçişleri bakanları, FETÖ’nün seçmen ayağını takip etmesi ve Cumhurbaşkanı adayına imza veren seçmenlerin örgütle iltisaklı olup olmadığının araştırılmasını isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “İflah olmaz garip zikzaklı mantığı bu sefer de seçmenlere dil uzatma boyutlarına kadar uzandı” değerlendirmesi yaptı.

Caner, ‘FETÖ’nün seçmen ayağı imiş (!)’ başlıklı yazısında, Bahçeli’ye, ‘Sen kiminle dalga geçiyorsun?’ sorusunu yönelttikten sonra özetle şunları kaleme aldı:

“Durumunu zaten biliyoruz. Ama Devlet Bahçeli son zamanlarda artık traji komik durumlara düşüyor.

Kızayım mı, acıyayım mı, üzüleyim mi haline… Yoksa beter olsun mu desem… ?

İflah olmaz garip zikzaklı mantığı bu sefer de seçmenlere dil uzatma boyutlarına kadar uzandı.

Neymiş? FETÖ’nün seçmen ayağı araştırılsınmış! Ayıptır, ayıp! Millete dil uzatmak ile mi “milliyetçi” olunur?

‘SEN GİT SİYASİ AYAĞI KURTAR, SONRA DA…’

Sen git CHP’nin sunduğu “FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması önergesini” FETÖ’nün eski ortak, pardon yol arkadaşları ile bir ol, reddet!

Siyasi ayağı kurtar! Sonra da muhalif adaylara imza veren vatandaşları zan altında bırak, hatta  çamur at. Eski ortaklara kul, köle, hatta onların sözcüsü ol!

Sonra da FETÖ’nün mağdurlarına ve hedeflerine, yetmedi muhalif adaylara imza veren seçmenlere hakaret et. Yahu sen kimsin? Bu gücü ve 21 yıldır yapıştığın koltuk ve mevkileri sana kim veriyor?

Kaybetme korkun sadece oyuncağı olduğun güç ve iktidarın düşmesi mi? Yoksa ağız alınmayacak hakaretlerinle boğduğun AKP lideri Erdoğan’a bu kadar teslim olman ve hatta onun için neredeyse ölümüne cenk etmenin bilmediğimiz başka gerekçelerin mi var?

Hadi, iktidar gücü elden kaybetmemek için her yola başvurup kendince savaşıyor. Ya sana ne oluyor?”