Narlıdere Öykü’ye umut oldu

Narlıdere Öykü’ye umut oldu

Narlıdere Belediyesi, ilik nakli olmayı bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin için, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında, Kızılay ile iş birliği yaparak, bir bağış kampanyası başlattı.

Narlıdere Belediyesi tarafından organize edilen kampanya çerçevesinde Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye personeli ve vatandaşlar, bağışlarını Kızılay'a yaptı.

Herkesi bağış yapmaya davet ediyorum

Günün ilk saatlerinde Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanına gelen Kızılay ekipleri, kan vermek, Öykü Arin ve onun gibi Lösemi ile mücadele eden binlerce çocuğa yaşam umudu olmak için kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşların, bağışlarını kabul etmeye başladı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye personeli ve vatandaşlarla birlikte

Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanındaki bağış noktasına giderek bağışta bulundu. Başkan Batur “Öykü bizim geleceğimiz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz.Geleceğimize, Öykü Arin gibi Lösemi ile mücadele eden binlerce çocuğa umut olmak istedik. Sağ olsun vatandaşlarımız yoğun ilgi göstererek, Öykü gibi bu hastalığın pençesindeki tüm çocuklarımıza yardım için buraya koştular. Hepimizin çabası ile Eylem ve Çağdaş Yazıcı kardeşlerimin güzel kızı Öykü için umarım en kısa zamanda bir donör bulunur. Öykü diğer çocuklarımız içinde simge bir isim oldu. Geleceğimize, çocuklarımıza umut olmak için herkesi, kendilerine en yakın Kızılay bağış noktalarında bağış yapmaya davet ediyorum” dedi.