Soros’un eski müdürüne flaş suçlama!

Soros’un eski müdürüne flaş suçlama!

Hakkında birçok komplo teorisinin olduğu ABD'li yatırımcı George Soros hakkında insan kaçakçılığı yaptığı ve tecavüz suçlamasıyla hakkında dava açıldığı ortaya çıktı.

27 milyon dolarlık davayı Floridalı 3 mankenin açtığı kaydedilirken, genç kadınların Rubin ve arkadaşları tarafından kaçırıldığı ve New York’a geldiklerinde tehdit edildikleri belirtildi.

New York’taki bir çatı katında hazırlanan bir zindana götürülen genç kadınların burada tecavüze uğradığı kaydedildi. Daily Mail’de yer alan haberde iddianamenin 63 sayfa olduğu kaydedildi.

Rubin ve arkadaşlarının genç mankenlerin her birine 5.000 dolar para verdiği belirtildi. Savcılığa sunulan iddialar arasında 2008-2015 yılları arasında Soros’un yatırım fonunda üst düzey görev alan ve 30 yılı aşkın bir süredir Wall Street’te çalışan Rubin’in kadınlarla birlikte olurken şiddet uyguladığı ve sonrasında sağlık muayenesi için onlara para verdiği de belirtildi.

Rubin’in genç kızlarla Instagram üzerinden mesaj atarak iletişime geçtiği belirtilirken, iddianamede bir kadın, “Bana o kadar sert vurdu ki göğüs implantım ters döndü” ifadesini kullandı.