O AKP'liden Ülkücülere, Alevilere, solculara çok ağır hakaretler

O AKP'liden Ülkücülere, Alevilere, solculara çok ağır hakaretler

Beylikdüzü Belediyesi'nde AKP'den Meclis üyesi olan Mücahit Birinci'nin yeni skandalları ortaya çıktı. 

Yavuz Bahadıroğlu'nun (Niyazi Birinci) moderatörlüğünü yaptığı bir televizyon programında Atatürk'ün özel hayatı hakkında iftiralar atılmasının ardından başka bir provokasyona oğlu AKP'li Meclis Üyesi Mücahit Birinci imza atmış, Beylikdüzü Belediyesi'nin açtığı heykeli hedef göstermişti. O Heykeli ülkücüler parçalamıştı.

Sosyal paylaşım sitesinde geçmiş yıllara ait mesajlarında Birinci'nin, babası Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) gibi tam bir Atatürk düşmanı olduğu ortaya çıktı. Öte yandan birçok kesime milli ve manevi değerler üzerinden saldıran AKP'li Meclis üyesinden hakaret nasibini almayan hemen hemen yok gibi. Aynı zamanda FETÖ'ye övgüler düzen Birinci' " Ben cemaati eleştiririm fakat tırnağını, ulusalcı guruhun tamamına değişmem" diyecek kadar da savunuculuğunu yapmış.

AKP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Mücahit Birinci'nin, kendisine ait twitter adresinden tepki çeken birçok paylaşımın altına imza attığı ortaya çıktı. Siyasal, toplumsal ve değer içerikli değişik konularda ağır hakaretlerde bulunan Birinci, Alevilerin Müslüman olmadığını söyledi, tebliğ vazifesinin Alevi çocuklardan başlaması ve en azından onların imanlarının kurtarılması gerektiği yönünde tahrikkar ifadeler kullandı. Birinci, ayrıca, Alevilerin nüfus cüzdanlarına İslam ibaresinin yazılmasının da din ve vicdan özgürlüğüne aykırı olduğunu ileri sürdü.

"Ülkücüler hanzo..."

Üniversite yıllarına ait bir anekdotundan bahseden Birinci, "Üniversitede solcularla iki laf kelam edilirdi ama ülkücü hanzolarla muhatap bile olmazdım, tam hödükler" şeklinde ülkücü camiasına hakaretler bulundu.

"Kars'tan adam mı çıkar?"

Geçmişte paylaştığı tweetleri silemediğinden dolayı bozuk sicili ortaya çıkan Birinci, Karslı vatandaşlara yönelik de kabul edilemez hakaretler saydırdı. Şu an Karslı AKP İlçe Başkanı İsmail Damat ile birlikte siyaset yoldaşlığı yapan Birinci'nin "Kars'tan adam mı çıkar?" paylaşımı ise ötekileştirme ve kutuplaştırma eksenli detay olarak öne çıktı. Meclis'te de başta AKP olmak üzere Karslı birçok vekil olduğu biliniyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da Karslı.

"İçki içerseniz Atatürk gibi olursunuz..." 

Herkese ve her kesime aşağılayıcı ithamlarda bulunan AK Partili siyasetçinin, babası Yavuz Bahadıroğlu gibi Atatürk düşmanı olduğu ortaya çıktı. Atatürk'ün Çankaya köşkünde bir kadına masa üzerinde striptiz yaptırdığını ileri süren Birinci, içki içenlerin de Atatürk gibi olacağını söyledi.

"Cemaatin tırnağını ulusalcı guruhun tamamına değişmem.."

AKP'li kimliğini sürekli öne çıkartarak parti ve cemaat arasındaki ilişkiler üzerine de analizler yapan Mücahit Birinci, cemaat tabanındaki bir kısım kimselerin AKP ile yol yürüdüğünü belirterek onlardan AKP'ye oy vermesini istedi. Cemaat mensuplarıyla kendilerinin kardeş olduklarının altını çizen Birinci, aralarına fitne sokulmasına izin verilmeyeceğini "Ben cemaati eleştiririm fakat tırnağını, ulusalcı guruhun tamamına değişmem" sözleriyle perçinledi.

MÜCAHİT BİRİNCİ'NİN DİĞER ATTIĞI TWEETLER İSE ŞU ŞEKİLDE: