O görüşmeden detay çıktı: İnce iki kez kalkmak istedi; Erdoğan, ‘Otur sohbet ediyoruz' dedi

O görüşmeden detay çıktı: İnce iki kez kalkmak istedi; Erdoğan, ‘Otur sohbet ediyoruz' dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin çarşamba akşamı AKP Genel Merkezi’ndeki görüşmede iki kez kalkmak istediğini aktardı. Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı tarifini hatırlatarak, İnce'ye, “O tarifte başka özellikler vardı. Ama sen aday olarak çıktın” dediğini de kaydetti.

CNN Türk’te Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programında konuşan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Erdoğan ile İnce arasındaki görüşmeye dair, ''Beklenenden uzun sürdü. Görüşmede İnce, iki kez kalkmak istiyor ve Erdoğan, otur sohbet ediyoruz diyor” dedi.

RİZE ÇAYI İÇTİLER

Erdoğan ile İnce arasında ‘Rize sohbeti ile ilgili de konuşan Selvi, “Sayın Cumhurbaşkanı, İnce'nin annesinin kimlerden olduğunu soruyor. Hatta ortak tanıdıkları çıkıyor. Rize çayı içiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı, terörle mücadele konusunda bilgi veriyor. Afrin konusunda kararlılıklarını iletiyor. Edirne'den geldiğini ve Hakkari'ye gideceğini söyleyince Sayın Cumhurbaşkanı, ‘Bayrak olacak mı?’ sorusunu yöneltiyor” dedi.

O TARİFTE BAŞKA ÖZELLİKLER VARDI AMA SEN ÇIKTIN

Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı tarifini hatırlatarak İnce'ye, “O tarifte başka özellikler vardı. Ama sen aday olarak çıktın” dediğini de aktardı.