'O konserler batsın gitsin, olmasın be' diye rest çeken Haluk Levent'e Başkanların tavrı ne olacak?

'O konserler batsın gitsin, olmasın be' diye rest çeken Haluk Levent'e Başkanların tavrı ne olacak?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sosyal medya hesabından acımasızca eleştiren Haluk Levent'e bir takipçisi CHP'li belediyelerin konserlerini hatırlattı. Levent, tavrını devam ettirirken "O konserler batsın gitsin, olmasın be" diyerek rest çekti!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden eleştiren Haluk Levent, Cumhriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 28 Ekim günü CHP'li Bayraklı Belediyesi'nde, 29 Ekim günü ise yine CHP'li Bakırköy Belediyesi'nde konser verecek. Haluk Levent'in, Kılıçdaroğlu'na karşı sergilediği hoş olmayan tavır nedeniyle CHP'li Belediye Başkanlarının ne yapacağı merak konusu!

NELER YAŞANMIŞTI?

Haluk Levent CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun demokrasinin gereği, hukukun üstünlüğü vurgusu yaparak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Erdoğan'ın istifasını istemesini yanlış bulmasını açıklaması Haluk Levent'i rahatsız etmişti.

BAKIN NEDEN YAZMIŞ ONLARI...

Haluk Levent, CHP liderinin açıklamasını "Yahu tüm CHP olarak "Mansur Yavaş kazandı ama Melih Gökçek oyları çaldı" diyen siz değil misiniz? Eee nasıl oluyor bu seçimle gelmek işi?" diyerek eleştirdi. Haluk Levent hükümeti de eleştirdiğini iddia ederek "Çok ağır eleştirmedim aslında Melih Gökçek söylemi  'çelişki' gibi geldi. Hükümeti eleştiriyorsak muhalefeti de eleştirebileceğiz. Haktır bu." yazmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NUN 'ÇOK DEMOKRAT' OLMAKLA SUÇLADI

Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'çok demokrat' olmakla suçlayan Haluk Levent "Düne kadar ODTÜ ormanları yüzünden istifasını istediğiniz Gökçek için  'ama ilkesiz alınıyor' derseniz biz de kendimizi İsveç'te zannederiz" ifadelerini kullanmıştı.
Haluk Levent daha sonra ise bir takipçisinin "İlkesizlik, demokrasi, "halkın seçmesi" vs. değil. Tek adamın her keyfine esenin olmaması isteği. O kadar gücün verilmemesi. Bunu ayırmalı." tweetini alıntılayarak "Düne kadar ODTÜ ormanları yüzünden istifasını istediğiniz Gökçek için  'ama ilkesiz alınıyor' derseniz biz de kendimizi İsveç'te zannederiz" yazmıştı.

BİR DE ANKET BAŞLATTI! 

Haluk Levent, Kılıçdaroğlu hakkında attığı tweeti bir adım öteye götürerek bu seferde anket başlattı. 
Ankette Kılıçdaroğlu konusunda attığım twit
Yerinde bir eleştiri
Haksızsın
Haklısın ama o da haklı
Kafana göre yaz rahat ol
şıkları ile anket yaparak kendisini aklamaya çalıştı.

CHP LİDERİNİ HERKESTEN FAZLA SEVİYORMUŞ AMA...

"Hocam sen akıllı adamdın, KK yi neden anlamıyorsun.Adam hak hukuk adalet peşinde. Neyse suçu aciklansin, Halk karar versin diyor" şeklindeki takipçisinin kendisine eleştirisine cevap veren Haluk Levent "Kılıçdaroğlu'nu hepinizden fazla seviyorum dersem yeridir. İnsan olarak,kişilik olarak,aile babası olarak. Ama parti başkanı olarak değil." diye yazmıştı.