İstifası istenen AKP'li belediye başkanı direniyor! 'Beni Erdoğan ile görüştürün'

İstifası istenen AKP'li belediye başkanı direniyor! 'Beni Erdoğan ile görüştürün'

İstabul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifa ettirilmesi ile başlayan AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in istifa ettirilmesiyle devam eden rüzgara AKP'li 6 belediye başkanının Erdoğan tarafından istifalarının istendiği iddia edildi. İstifası istenen Balıkesir Büyükșehir Belediye Bașkanı A. Edip Uğur’un buna karşı çıktığı iddia ediliyor.

Cumhurbașkanı ve AKP Genel Bașkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bașkanlığını yaptığı MKYK toplantısında, içinde Balıkesir Büyükșehir Belediye Bașkanı A. Edip Uğur’un da bulunduğu birkaç belediye bașkanı için, istifa ettirilmesi kararı alındı ve karar AKP Genel Bașkan Yardımcısı Erol Kaya tarafından tebliğ edildiği iddia edildi.

AKP'Lİ BAŞKAN ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEK İSTEDİ

AKP Genel Bașkan Yardımcısı Erol Kaya’nın istifa tebliğine itiraz eden Edip Uğur’un “Beni bu makamlara getiren kiși Recep Tayyip Erdoğan’dır. Görevden alınacaksam yada istifa etmem isteniyorsa bana bu konuyu tebliğ edecek makam da kendisidir” diye çıkıștığı ve Cumhurbașkanı ile görüșme yapmadan istifa etmeyeceğini söylediği de Ankara Kulislerinden gelen bilgiler arasında. Uğur’un bu temasların ardından Balıkesir’e döndüğü ve kendisine 3 gün süre verildiği iddia ediliyor.(Gazetemerhaba)