Ömer Çelik'ten Fatih Portakal'a tehdit!

Ömer Çelik'ten Fatih Portakal'a tehdit!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten yandaşların hedef gösterdiği FOX TV sunucusu Fatih Portakal hakkında konuştu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten yandaşların hedef gösterdiği FOX TV sunucusu Fatih Portakal hakkında konuştu.

Ömer Çelik, FOX TV ve Fatih Portakal hakkında, "Bunlar televizyon kanallarının böyle yağmalanmasını mı istiyorlar?" dedi.

Ömer Çelik, "Bazı medya kuruluşları çok kolay sokağa çağırıyorlar. Her ne olursa olsun vandalizm ile demokrasi bir arada yaşamaz. Ortada çok karmaşık bir durum var. Başka bir şeye dönüştürmeye çalışıyorlar. Mevcut hükümetin hedef alındığından bahsediliyor. Bu çağrıları masum çağrılar olarak görmüyor ve güçlü bir şekilde kınıyoruz.

Bunlar televizyon kanallarının böyle yağmalanmasını mı istiyorlar? Unutmamak gerekir ki ortada bir toplumsal talep değil, vandalizm var. Haklı tepkiler var. Yakın bir şekilde takip edeceğiz. Yargı yolu açık." dedi.

NE OLMUŞTU?

Fatih Portakal, dün akşam FOX TV'de ana haberi sunarken Fransa'da gerçekleşen 'Sarı Yelekliler' eylemi hakkında "Hadi bakalım, barışçıl bir eylem için zamları protesto edelim. Doğalgaz zamlarını. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak sokağa korkudan, endişeden? 'Dayak yerim' vesaire. 'Hakkımı arayacağım ama ne yaparım, başım derde girer mi girmez mi?'… Kaç kişi çıkar Allah aşkına söyler misiniz? İşte bu şekilde toplumsal muhalefeti, bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya, yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak ama malesef uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş çok da fark etmiyor açıkçası." yorumunda bulunmuştu. Fatih Portakal'ın yorumunu, yandaş basın "sokağa çıkma çağrısı" olarak algılamış, Portakal'ı provokatörlükle suçlayıp hedef göstermişti.