ÖSYM’den iş ilanı: 25 bin TL maaşla personel

ÖSYM’den iş ilanı: 25 bin TL maaşla personel

ÖSYM yazılım uzmanı, veri tabanı uzmanı ile ağ ve sistem uzmanı kadroları için 5 sözleşmeli bilişim personeli alınacağını açıkladı. Ayrıca bu alanlarda işe alınacak kişilere 12 bin 744 lira ile 25 bin 489 lira arasında maaş verilecek.

Sözleşmeli 5 bilişim personeli için ilana çıkan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından; yazılım uzmanı, veri tabanı uzmanı ile ağ ve sistem uzmanı kadroları için 5 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. ÖSYM, İşe alacağı personele 12 bin 744 lira ile 25 bin 489 lira arasında maaş verecek.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, ÖSYM Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanlığında görev yapacak sözleşmeli 5 bilişim personeli için sözlü sınav yapılacak.

Adayların fakültelerin 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekiyor.