Özür dile Haluk Levent

Özür dile Haluk Levent

Haluk Levent, önce haksız bir şekilde eleştirdiğin CHP liderinden sonra da yandaş medya ilan ettiğin YURT Gazetesi ve emekçilerinden özür dile.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi gibi düşünmeyen insanların da haklarını aramasını, demokratik duruşunu, hukukun ve evrensel insan haklarını herkes için savunmasını eleştiren Haluk Levent, yıllardır muhalif olmanın tüm bedellerini ödeyen ve de hala ödemeye devam eden YURT Gazetesi'ni de 'yandaş medya' ile bir tuttu. Haluk Levent'in en kısa sürede önce CHP liderinden sonra da YURT Gazetesi ve emekçilerinden özür dilemesini bekliyoruz.

Adalet için 700 bin adım atan, 24 günde 4 ayakkabı eskiten, sadece kendisi için değil Türkiye'de yaşayan herkes için adalet, özgürlük, demokrasi isteyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'acımasız' şekilde eleştiren Haluk Levent geri adım atar gibi yaptı, 'yanlış anlaşıldım' dedi. Haluk Levent yine bir takım açıklamalarda bulundu. Önce hedefine YURT Gazetesi'ni koydu, 'yandaş medya' ile bir tuttu. 'Her fikrini söyleyene böyle mi davranacaksınız?' diye sordu. Oysa biz de sosyal medyada Haluk Levent'in CHP liderini haksız bir konuda eleştirmesini doğru bulmayan yurttaşların tepkilerini haberleştirmiştik. Haluk Levent hiç beklemediğimiz bir tepki vererek “Sevgili Yurt gazetesi. Yandaş gazetelerden ne farkınız kaldı? Her fikrini söyleyene böyle mi davranacaksınız” diye yazdı. Bekledik, belki Haluk Levent hatasnı anlar, bu söylediklerine bir düzeltme yapar diye.

Nitekim Haluk Levent açıklama da yaptı, geri adım atar gibi yaptı ama... "Kılıçdaroğlu'nun Melih Gökçek çıkışının normal şartlarda haklı olarak değerlendirilmesi gerektiğini de biliyorum" dedi. Yine neresinden tutsanız elde kalacak eleştirilerine devam etti; bu kez de CHP liderini 'tutarsızlıkla' suçladı. Kendince büyük laflar ettiğini zannederek "muhalefete de muhalefet olunur" dedi 'hoşgörü' şart diye de ekledi.

Kendisi için 'hoşgörü' isteyen Haluk Levent, Yurt Gazetesi'nin bir haberinden dolayı 'yandaş medya' ile bir tutmasını nasıl açıklayacak? CHP liderinin adalet için, özgürlükler için, demokrasi için verdiği onca mücadeleyi, emeği nereye koyacak? 

KERİMOĞLU KAFALARI KARIŞTIRDI

İzmir Marşı ile kendisini yeniden parlatan Haluk Levent'in CHP liderine yönelik eleştirilerinin gündem olmasından sonra CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun o saatlerde Haluk Levent'in 29 Ekim'de Bakırköy'de vereceği konserin haberini paylaşması kafaları karıştırdı. CHP'liler ise sosyal medyada tepkilerini yine dile getirdi. Kerimoğlu'na '29 Ekim'deki konserde de böyle konuşursa, ne olacak?' diye sordular. Haluk Levent'in 28 Ekim'de de bir başka CHP'li Belediye'de konser vereceği öğrenildi. Levent 28 Ekim'de İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde konser verecek. Levent'in bu konserlerinin iptal edilip edilmeyeceği merakla bekleniyor.

CHP'li Bayraklı Belediyesi Konser Posteri

CHP'li Bakırköy Belediyesi'nin Konser Posteri

Bu tartışmalar sürerken CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı bunları paylaştı

Haluk Levent CHP'li Belediyelere abone oldu

Her konserden kaç lira alıyorsun, kaç lira vergi veriyorsun, açıkla. Yıllık vergin ne kadar?

Haluk Levent'e çekeceği klip için kimse salon vermezken CHP'li Bakırköy Belediyesi kapılarını açmış, CHP'li belediyeler de etkinliklerinde sahne vererek Levent'e sahip çıkmıştı.