Papağana işkence yapan Murat Özdemir, Acun Ilıcalı'ya seslendi

Papağana işkence yapan Murat Özdemir, Acun Ilıcalı'ya seslendi

Master Chef yarışması ile tanınan daha sonrasında papağana işkence yaptığı görüntülerin ardından akıl hastanesine sevk edilen Murat Özdemir, Acun Ilıcalı'ya seslendi.

MasterChef Türkiye yarışmasında diskalifiye olmasının ardından papağanına işkence uygulayarak sosyal medyada infial uyandıran Murat Özdemir, 3 ay sonra çark etti. Akıl hastanesinde tedavi gören Murat Özdemir, video çekerek herkesten özür diledi.

İŞKENCE GÖREN PAPAĞAN HAYATINI KAYBETTİ

'ACUN ILICALI'DAN ÖZÜR DİLERİM'

Aylar sonra ortaya çıkan Murat Özdemir, bir video yayınlayarak herkesten özür diledi.

Papağana işkence yapan Murat Özdemir, Acun Ilıcalı'ya seslendi

Özdemir, videosunda "3 senedir bakmakta olduğum papağanla bir video çektim ve kötü sonuçlar doğdu. Bundan dolayı bütün hayvan haklarından, papağanımdan, tüm insanlardan hatta Acun Ilıcalı'dan özür diliyorum. Lüften özrümü kabul edin." dedi.

Bahtiyar isimli papağan ise sol bacağının diz ekleminden çıkık ve başında yumuşak doku zedelenmesi tespit edilmiş ve ancak tedavi gördüğü veterinerde hayatını kaybetmişti.

Öte yandan Murat Özdemir'in kilo almış ve sakallı hali de dikkatlerden kaçmadı. Özdemir'in videosuna "Giden canın kırılan kalbin özrü olmaz çünkü eskisi gibi olmaz" gibi yorumlar yapıldı.