Kirayı ödeyemeyen damadını, kızını ve 3 torununu evden attı

Kirayı ödeyemeyen damadını, kızını ve 3 torununu evden attı

İstanbul Sultanbeyli'de iş kazası geçiren Murat Atay, oturduğu ev için kira ödeyemedi. Bunun üzerine Atay'ın kayınvalidesi, kira ödeyemeyen damadı ve kızını 3 çocuğuyla birlikte sokağa attı.

İstanbul Sultanbeyli'de çalışırken taşıdığı kasanın ayağının üzerine düşmesi sonucu omurgası zedelenen Murat Atay kirayı ödeyemediği için kayınvalidesi tarafından evden atılınca eşi ve üç çocuğu ile Boğaziçi Köprüsü'nün viyadüğü altındaki eski bir otomobilde kalmaya başladı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Ortaköy'de vatandaşlar tarafından yapılan yardımla ayakta durmaya çalışan, 16 gündür çocukları ile birlikte araçta yatıp kalkan Atay Sultanbeyli Belediyesi'nden ve Beşiktaş Belediyesi'nden yardım istediğine cevap verilmediğini, çaresizlik içinde olduğunu söyledi.

Ayla Atay ise araçta büyükler olarak dayanabildiklerini fakat çocukların çok üşüdüğünü bir ara 2 buçuk yaşındaki küçük kızı Eda'nın donup öldüğünü zannederek büyük korku ve panik yaşadıklarını kaymakamlığın yardımları ile hastanede tedavi ettirdiklerini söyledi.