Polis Kuytul'u yataktan alırken eşi bu tweetleri atıyordu!

Polis Kuytul'u yataktan alırken eşi bu tweetleri atıyordu!

Furkan Vakfı Başkanı Alparslar Kuytul bu sabah yatağından kaldırılıp gözaltına alınırken eşi Semra Kuytul arka arkaya gelişmeleri twitledi.

Semra Kuytul, 'saat 05.30'da operasyon yapıldı ve hocaefendiyi aldılar' diyerek ilk haberi verdi. Ardından da bakın neler yazdı;

Skandal açıklamaları ile bilinen Furkan Vakfı'nın olaylı başkanı Alparslan Kuytul evinde gözaltına alındı. Alparslan Kuytul'un evine kapısı koçbaşıyla kırılarak girilirken eşi Semra Kuytul hemen twitler atmaya başladı.

Alparslan Kuytul'un eşi Semra Kuytul twitterı aktif kullanması ile biliniyor. Hesabından sürekli kocasının konuşmalarını retweet eden Semra Kuytul, eşi gözaltına alınırken şunları yazdı;

-Kıymetli kardeşlerim! Evimize bugün saat 05.30 civarında bir operasyon yapıldı ve hocaefendiyi aldılar.

AYIP ETTİLER : Eve TEM geldi. Bizim hiç bir terör örgütü ile irtibatımız olmadığını en iyi emniyet bilir ama ayıp ettiler. Normal bir şekilde gelselerdi de saklayacak bir şeyimiz yok çok şükür... Hocaefendi bir ilim adamıdır.. Teröriste gelir gibi gelmeleri yakışmadı. Şahsına bizatihi bir saygısızlık etmediler o manada anlaşılmasın...

-Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin hiçbir terör örgütü ya da şahıs ile zerre alakası yoktur. Bu yanlıştan tez zamanda dönüleceğini umuyoruz. Bekliyoruz.

FURKAN VAKFI TWITTERLERİ

Furkan Vakfı'nın hesabından da Alparslan Kuytul'un gözaltına alındığı duyurulup ve destek twitleri atılması istendi.

Furkan Vakfı'nın binasının önünde ise polis ekipleri bekliyor. Binanın fotoğraflarını da paylaşan Semra Kuytul, eşine destek istedi. 

ALPARSLAN KUYTUL VE EŞİ SEMRA KUYTUL : Alparslan Kuytul 1965 doğumlu ve aslen Adanalı. Eşi Semra Kuytul ile kermeslere katılan Alparslan Kuytul, küçük yaştaki kızların evlendirilmesini savunan bir isim. Alpaslan Kuytul ile eşi Semra Kuytul arasında da yaş farkı bulunuyor.