Posta yazarı: ‘İnce CHP'nin yüzde 25'lik oy oranının üzerine çıkmayı başaracak’

Posta yazarı: ‘İnce CHP'nin yüzde 25'lik oy oranının üzerine çıkmayı başaracak’

Candaş Tolga Işık, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, partisinin kemik oyunun üzerine çıkacağını, bunun anketlerde ve meydanlarda göründüğünü yazdı.  Işık, “İletişimde mizah ve nezaketten daha etkili bir silah yoktur. Bu ikisi doğru harmanlanırsa baş edemezsiniz. Muharrem İnce şu ana kadar bunu çok iyi yaptı" dedi.

Posta yazarı Candaş Tolga Işık, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin partisinin yüzde 25 olan kemik oyunun üzerinde çıkmayı başaracağını iddia etti. Işık, bunun anketlerde ve meydanlarda göründüğü söyledi.

İnce’nin, CHP seçmeninde gözle görülür bir heyecan yarattığını ifade eden Işık, "Kullandığı dil, üslubu ve siyaset tarzıyla daha önce hiçbir CHP adayının başaramadığı 'bizden biri algısını seçmenin gözünde yaratmayı başardı" dedi.

'BAŞ EDEMEZSİNİZ'

Işık, "İnce'nin en etkili iki silahı: Nezaket ve mizah" başlıklı yazısında, "Türkiye’deki en temel iletişim sorunlarından biri zarif davrandığınızda zayıf sanılmanızdır. Oysaki iletişimde mizah ve nezaketten daha etkili bir silah yoktur. Bu ikisi doğru harmanlanırsa baş edemezsiniz. Muharrem İnce şu ana kadar bunu çok iyi yaptı" diye yazdı. Işık şunları kaydetti:

"Seçimi kazanır mı kazanamaz mı bilmem... Buna halk karar verecek. Ama anketlerde ve meydanlarda görünen o ki Muharrem İnce CHP’nin o bir türlü aşılamayan yüzde 25’lik oy oranın üzerine çıkmayı başaracak."