'Recep Tayyip'in babası isyan etti: Pişmanım

'Recep Tayyip'in babası isyan etti: Pişmanım

Halk Ekranı isimli youtube kanalına röportaj veren ve "Oğlumun adını Recep Tayyip koydum pişmanım." diyen bir yurttaşın isyanı sosyal medyada gündem oldu.

Halk Ekranı isimli Youtube kanalı Malatya'da yurttaşlara hangi partiye oy vereceklerini sordu. Yapılan röportajlar sırasında ister yayınlarsınız ister yayınlamazsınız diye söze başlayan yurttaş, "Benim bir oğlumun adı Recep Tayyip'tir ama pişman oldum tabi ismini Recep Tayyip koyduğuma. Daha sonra mahkemeye dava açtım başıma gelmeyen kalmadı. Yani ismini değiştirememem yönünde... Yahu bu çocuğun ismini koyarken size danışmadım, değiştirirken de size danışayım..." diye tepki gösterdi.

'HERGÜN KADINLAR ÖLDÜRÜLÜYOR'

Sözlerine devam eden yurttaş kadın cinayetlerine de değinerek "Bakın bugün belki bu ülkeye inşallah şehit gelmeyecek ama her gün kadınlar öldürülüyor, genç kızlarımız öldürülüyor. Bugün Avrupa Birliği'ne girmeye çalışıyoruz bu yaşanan hadise Avrupa Birliği'nde olmuş olsa inanın ne milletvekilleri kalır, ne bakan kalır, ne başbakan kalır, ne cumhurbaşkanı kalır. Yani hepsi mütevaziliğinden görevini yapamadığından istifa eder. Bugün sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kadın cenazesinde gördünüz mü? Ben hayatımda hiç görmedim. Koalisyondan devraldılar bu hükümeti onların döneminde bile bu kadar kadınlarımız genç kızlarımız öldürülmedi. Sözde müslümanlar bunlar Ak Parti, muhafazakar parti her gün kadın cenazesi geliyor." ifadelerini kullandı.