Saadet Partisi lideri: Bizleri küçümsüyenlerin dizleri tir tir titriyor

Saadet Partisi lideri: Bizleri küçümsüyenlerin dizleri tir tir titriyor

Saadet Partisi, İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Ülkede baştaki ne diyorsa herkesin de onu tekrarladığını vurgulayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Papağanlar ülkesi haline geldik, bir kişi ne derse herkes onu tekrar ediyor. Önümüzdeki seçimlerde en büyük başarıyı Saadet Partisi olarak biz yakalayacağız. Birileri bizi küçümseyebilir, öyle konuşabilir ancak bizi küçümsemeye kalkanların emin olun dizleri tir tir titriyor. Biz mesuliyetimizin farkındayız. Bunları bilerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

DİZLERİ TİR TİR TİTRİYOR!

Ülkede baştaki ne diyorsa herkesin de onu tekrarladığını vurgulayan Karamollaoğlu, “Papağanlar ülkesi haline geldik, bir kişi ne derse herkes onu tekrar ediyor. Önümüzdeki seçimlerde en büyük başarıyı Saadet Partisi olarak biz yakalayacağız. Birileri bizi küçümseyebilir, öyle konuşabilir ancak bizi küçümsemeye kalkanların emin olun dizleri tir tir titriyor. Biz mesuliyetimizin farkındayız. Bunları bilerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Saadet Partisi İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nı Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın fitili ateşlediği Belde-i Muhayyere’de gerçekleştirdi. Bayır DiamondHotel’de gerçekleştirilen toplantıya Türkiye’nin dört bir tarafındaki teşkilatlardan yoğun bir katılım olurken, programda aşk, heyecan ve coşku hâkimdi. Genel Başkan Karamollaoğlu, gençlerin sloganları eşliğinde kürsüye çıkarken, konuşması ise sık sık slogan ve ezgilerle kesildi. Konuşmasına ülkenin çok badireli bir dönemden geçtiğini hatırlatarak başlayan Karamollaoğlu, dünyanın her tarafında tutarsızlıkların olduğuna vurgu yaptı.

YEKVÜCUT OLMAMIZ GEREKİRKEN KUTUPLAŞIYORUZ

Dünya üzerinde esas oyunun bölgemizde ve ülkemizde oynandığına dikkat çeken Karamollaoğlu şöyle devam etti: “Böyle bir durumda her şeye karşı birlik ve yekvücut olmamız gerekirken ne yazık ki iktidardaki arkadaşlarımız kutuplaştırma ve kamplaştırmak için adeta her şeyi yapıyorlar. Farklı fikirleri görüşleri zenginliklerimiz olarak görürsek çok farklı bir alana gireriz ancak başka türlü algılarsak bu bize çok şey kaybettirir.”

UÇURUMA SÜRÜKLENİYORUZ

Türkiye’de son zamanlarda çok farklı hadiselerin meydana geldiğinin altını çizen Karamollaoğlu, “Ne yazık ki bu yaşanan hadiseler artık tükendiğimizin göstergesidir. Aykırı seslere tahammülleri yok, mübarek, uçuruma doğru gidiyorsun kendinle beraber bütün ülkeyi de uçuruma götürüyorsun. Ülkeler hakikaten layık olduğu şeklinde yönetilirler. Biz neyi istiyorsak o olur. Onun için düşünerek karar vermek zorundayız. Hatayı kabul etmiyorlar. Sadece Allah beni affetsin hata yapmışız diyerek sonra başkalarına da o hakkı vermezsen bu hatayı kabul etmek değildir. Buna tekkabür denir” dedi. 

İSLAMİ KESİME SESLENİYORUMU; ALLAH RIZASI İÇİN KENDİNİZE GELİN

Artık bıçağın kemiğe dayandığına vurgu yapan Karamollaoğlu, “Ya yok olacağız ya da ihtilafları bir kenara bırakıp birlik olacağız. Bütün insanlık bizi bekliyor. Bunun için de yanlışlarımızın farkına varmamız gerekir ve birbirimizi uyarmamız gerekir. Ne yazık ki bugünkü iktidar, onun elindeki medya ve şakşakçıları yangına körükle gidiyor. Allah rızası için İslami kesime sesleniyorum;  kendinize gelin… İlim adamının ilim erbabının mesuliyeti herkesten daha fazladır. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? Bilenler bilerek yanlış yaparsa bunun hesabını verir. Bunun bir de öbür tarafı var. Allah rızası için yanlışa destek vermeyin. İlim erbabına sesleniyorum; siz soyguna nasıl cevaz verirsiniz israfa nasıl göz yumarsınız. Adalet zalim sultanın karşısında tereddüt etmeden terennüm edebilmektir. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Özellikle iktidar mensuplarına, belli makamları işgal edenlere sesleniyorum; gelin şu memleketi el birliğiyle düzeltelim” diye konuştu.

EN BÜYÜK İHRACATI SÖYLERKEN EN BÜYÜK AÇIĞI SAKLIYORLAR

“Ekonominin neresine bakarsanız sorun görürsünüz” diyen Karamollaoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Özellikle cumhuriyet döneminin en büyük ihracatını yaptığını söylüyorlar ama cumhuriyet tarihinin en büyük dış borç açığını yaptıklarını söylemiyorlar. Sizler nasıl bir ekonomi yönetiyorsunuz ki hep insanlar buradan zarar görüyor! Siz faize dayalı bir sistem getirirseniz bu ülke kalkınmaz. Hangi sahaya dönsek keşmekeş!” Ülkede baştaki ne diyorsa herkesin de onu tekrarladığını vurgulayan Karamollaoğlu, “Papağanlar ülkesi haline geldik, bir kişi ne derse herkes onu tekrar ediyor. Önümüzdeki seçimlerde en büyük başarıyı Saadet Partisi olarak biz yakalayacağız. Birileri bizi küçümseyebilir, öyle konuşabilir ancak bizi küçümsemeye kalkanların emin olun dizleri tir tir titriyor. Biz mesuliyetimizin farkındayız. Bunları bilerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

YUSUF TURANLI: BU KADRO VE HEYECAN HER TÜRLÜ BAŞARIYI GETİRECEK

Saadet Partisi'ne katılan grup adına bir konuşma yapan Adıyaman Kâhta eski Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, “Adıyaman’ın sahabeler diyarından Konya’nın Mevlana diyarına selamlarımızı getirdik. Ne mutludur ki Saadet Partisi çatısı altında siyaset yapmayı Cenab-ı Allah bize de nasip etti. Geçmişimiz Saadet, ortası AK Parti, Saadet’le sonlanacak inşallah. Ben inanıyorum ki bu coşku ve bu heyecan olduktan sonra başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Adıyaman’da Saadet Partisi büyük bir coşku ile tekrar iktidara taşıyacağına da inanıyorum. Bu kadro ve bu heyecan olduktan sonra ben her şeyin başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.

YENİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ

“Türkiye’nin harcı emin olun Milli Görüş’tür” diyen Karamollaoğlu, Saadet’e olan teveccühü hatırlatarak şunları kaydetti: “Türk’ünü de, Kürt’ünü de, sosyal demokratını da, ülkücüsünü de aynı kazanın içinde kaynatacak birbiriyle kaynaştıracak olan tek görüş Milli Görüş’tür. Bunun için biz fedakârlık yapmaya mecburuz, gayret etmeye mecburuz, kollarımızı herkese açmaya mecburuz. Onların da bu davaya katılmasıyla birlikte bu seçime kadar Türkiye’nin en güçlü ve hatta bir numaralı partisi olacağız Allah’ın izniyle. Geçmişte bunu inanarak söylüyordum ama elimde bir delil yoktu ama şimdi elhamdülillah Cenab-ı Hak bunun delillerini de bahşetti. Şimdi sil baştan bizi biz yapan, bizi büyük yapan, bizi dünyada en büyük ülke haline getirecek, yeni bir döneme giriyoruz. Onun için önümüzdeki seçimler cumhuriyet tarihinin belki de ikinci seçimi olacak. Allah’ın izniyle bu seçimden en başarılı parti olarak çıkacağız. Herkes söylüyor biz de söyleyelim korkunun ecele faydası yok.”

EN BÜYÜK İHRACATI SÖYLERKENEN BÜYÜK AÇIĞI SAKLIYORLAR

“Ekonominin neresine bakarsanız sorun görürsünüz” diyen Karamollaoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Özellikle Cumhuriyet döneminin en büyük ihracatını yaptığını söylüyorlar ama Cumhuriyet tarihinin en büyük dış borç açığını yaptıklarını söylemiyorlar. Sizler nasıl bir ekonomi yönetiyorsunuz ki hep insanlar buradan zarar görüyor! Siz faize dayalı bir sistem getirirseniz bu ülke kalkınmaz. Hangi sahaya dönsek keşmekeş!”

AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI VE BERABERİNDEKİLER SAADET’E KATILDI

Konuşmasının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisine Adıyaman’dan iltihak edenlerin rozetlerini taktı. Saadet Partisi’ne Adıyaman’dan AK Parti Kâhta eski Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, İlçe Başkanı Sadık Turanlı, Fehmi Turanlı ve Mehmet Nuri Turanlı iltihak etti.

İSLAMİ KESİME SESLENİYORUM: ALLAH RIZASI İÇİN KENDİNİZE GELİN

Artık bıçağın kemiğe dayandığına vurgu yapan Karamollaoğlu, “Ya yok olacağız ya da ihtilafları bir kenara bırakıp birlik olacağız. Allah rızası için İslami kesime sesleniyorum; kendinize gelin” dedi.