Sabah Başyazarı: İş böyle giderse iPhonu sadece FETÖ’cüler kullanacak’

Sabah Başyazarı: İş böyle giderse iPhonu sadece FETÖ’cüler kullanacak’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Onların iPhone'u varsa, öbür tarafta Samsung var" açıklaması, gündemdeki yerini koruyor. Sabah Başyazarı Mehmet Barlas, ABD’yi yönetenlerin akıllarına estiği zaman dostlarına ne tür düşmanlıklar yapacaklarını kestirmenin imkansız hale geldiğini belirterek, “Ve bu iş böyle giderse mesela IPhone’u sade FETÖ’cüler kullanacaklar” dedi.

Sabah Başyazarı Mehmet Barlas, ABD’yi yönetenlerin akıllarına estiği zaman dostlarına ne tür düşmanlıklar yapacaklarını kestirmenin imkansız hale geldiğini belirterek, “Ve bu iş böyle giderse mesela IPhone’u sade FETÖ’cüler kullanacaklar” dedi.

Barlas, ‘Ortalık sonunda durulur ama Türk-ABD ilişkileri hep dalgalanır’ başlıklı yazısının ilgili bölümünde, dolar karşısında Türk Lirası’nın dalgalanmasının bir yerde duracağını, yeni bir kurun oluşacağını kaydederek, ekonominin de hayatın da o kura yeniden adapte olacağını belirtti. Barlas, şunları dile getirdi:

“Ve kaldığımız yerden kalkınma ve gelişme yolculuğumuza devam edeceğiz. Ama Türk-Amerikan ilişkileri eskisi gibi olacak mı, bilemiyorum. Çünkü Amerika’yı yönetenlerin akıllarına estiği zaman dostlarına ne tür düşmanlıklar yapacaklarını kestirmek imkansız hale gelmiş bulunuyor. Ve bu iş böyle giderse mesela IPhone’u sade FETÖ’cüler kullanacaklar.”