Sabah yazarından, Ahmet Hakan’a Karamollaoğlu çıkışı: ‘Bu aklı sen mi veriyorsun?’

Sabah yazarından, Ahmet Hakan’a Karamollaoğlu çıkışı: ‘Bu aklı sen mi veriyorsun?’

Saadet Lideri Karamollaoğlu’nun ‘iktidara geldiğimizde yatırımları durduracağız’ yolundaki sözlerini gündeme getiren Sabah yazarı Altınok, “Temel Bey’e bu dahiyane akılları kim veriyor? Erbakan’ın yanında beyaz çoraplarıyla verdiği o pozla hafızamızda yer edinen Ahmet Hakan olabilir mesela” diye yazdı.

Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok, AKP’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni seçim arifesinde olduğu bugünlerde ‘Erbakan’ın gölgesine sığınan bir takım aktörlerin’ yine piyasada olduğunu belirtti. Altınok, bu kişilerden biri olduğunu belirttiği Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nun iktidara geldiklerinde yatırımları durduracakları yolundaki sözleri için Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın akıl vermiş olabileceğini savundu.

Melih Altınok, ‘Ahmet Hakan tipi milli görüşçülük’ başlıklı yazısının ilgili bölümünde, ‘Erbakan’ın gölgesine sığınan aktörlerden biri’ olarak tanımladığı Temel Karamollaoğlu’nun, dün de açıklamalarıyla gündemde olduğunu kaydetti.

Karamollaoğlu’nun, iktidara geldiklerinde yatırımları durduracakları yolundaki sözlerini hatırlatan Altınok, “Kulaklarıma inanamadım. Sizce Erbakan yaşasaydı ne derdi?” diye yazdı. Altınok, şunları kaydetti:

‘MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ VE BEYAZ ÇORAPLARINI DEĞİŞTİREN…’

“Temel Bey'e bu "dâhiyane" akılları kimler veriyor merak ediyorum.

Erbakan'ın yanında beyaz çoraplarıyla verdiği o pozla hafızalarımızda yer edinen, ancak daha sonra Milli Görüş gömleğinin yanı sıra o çorapları da değiştiren Ahmet Hakan olabilir mesela.

Çünkü 7 Haziran öncesi programına çağırdığı Demirtaş'a 6-7 Ekim olaylarında HDP'nin provokasyonuyla öldürülen 50 kişiyi sormak yerine saz çaldıran Ahmet'i o günden bu yana hiç bu kadar heyecanlı görmemiştik.

Geçenlerde de yine "Karamollaoğlu'nun rüzgârına dağ mı dayanır" türünden bir şeyler yazmıştı.

Tabii gazetesi yeni patrona satılmadan önce.

Haklısınız, belki yeni Hürriyet'te yine fikir değiştirmiş olabilir Ahmet.

Temel Bey'e tavsiyem, gündeme gelmek için "yatırımları durduracağız" türünden, CHP seçmenine sempatik gelecek çıkışlar yapmadan önce Ahmet'i arayıp bu konuyu netleştirmesi.

Zira son gafını "mantığa büründürecek", Ahmet'ten daha kıvrak birini bulmakta zorlanacaktır Babıali'de.”