Sahibinden satılık 'mitil' ilanı

Sahibinden satılık 'mitil' ilanı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 23 Haziran seçimi için İstanbul’a mitili atacağını belirtmesi, ancak İstanbul’da sadece bir gün kalması, sosyal medyada dalga konusu olurken, Gitti Gidiyor da “Satılık mitil” ilanı verildi.

Devlet Bahçeli, seçimin yenilenmesi durumunda mitili atacağını söylediği İstanbul’a seçime günler kala, 15 Haziran’da gelmişti. Devlet Bahçeli’yi ve kurmaylarını taşıyan araçların İstanbul’a girdiği görüntüler ise, MHP’nin resmi sosyal medya hesaplarından Mehmet marşı eşliğinde paylaşılmıştı.

Herkes, 23 Haziran’a kadar İstanbul’a mitili atacağını düşünürken, Bahçeli 16 Haziran’da Ankara’ya dönmüş. Bahçeli’nin İstanbul’da bir gün kalıp Ankara2ya dönmesi sosyal medyada dalga konusu olurken, ünlü alışveriş sitesi Gitti Gidiyor’da “Satılık mitil” ilanı verildi.

Yeniçağ'ın haberine göre, satılık mitil ilanının ütün açıklaması bölümünde, “İstanbul’da ikamet için aldığımız mitil taşınma planımızın iptal olması sebebiyle boşta kaldı. Hiç kullanılmadı. İster sokağa, ister salona at, mışıl mışıl uyu.” İfadeleri yer aldı. Taksit imkanının da sunulduğu görülen ilanda mitilin 99 TL’den satılığa çıkarıldığı görüldü.