Sakarya'nın en genç adayı CHP'den!

Sakarya'nın en genç adayı CHP'den!

Gençlerin öne çıktığı 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Sakarya’nın en genç milletvekili aday adayı Cumhuriyet Halk Partisinden çıktı.

24 Haziran'daki seçimlere 36 gün kalırken, partilerin adayları adayları belli olmaya devam ediyor. Sakarya'dan aday adayı olan Gözde Nur Yıldız ildeki en genç milletvekili adayı olma özelliği taşıyor.

Henüz 24 yaşında olan Gözde Nur Yıldız görev aldığı Cumhuriyet Halk Partisi‘nde aktif olarak aldığı görevlerin ardından partisinden aday, adayı olmaya karar verdi.

16.07.1994 ÇorumMecitözüKayı Köyü doğumlu olan Gözde Nur Yıldız iki kardeşin küçüğü, Lise öğrenimini TekirdağKapaklı, Ç.P.L.’de tamamladı.

Buradaki öğrenimi sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Gençlik Kollarında aktif olarak görev alıp siyasete ilk adımını atmış oldu. Üniversite eğitimini Sakarya Üniversitesi Ali Fuat Cebesoy M.Y.O. Maliye bölümünde tamamladı.

Aynı zamanda A.Ö.F. Uluslararası İlişkiler bölümü son sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

Adapazarı Cumhuriyet Halk Partisi’nde de 2016-2017 yıllarında ilçe yönetiminde görev alan Gözde Nur Yıldız bu görev sırasında saymanlık görevini de üstlendi.

Gözde Nur Yıldız Çorum, MecitözüKayı Köyü alt yapı kanalizasyon yapımı için Ankara Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ndeki Siyasi partilere yapmış olduğu baskı ve çözüm önerileriyle Mecitözü halkı tarafından taktire layık görüldü.

Ülkemizin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da gençlere önem verdiği bu seçim döneminde bir Yıldız gibi parlayan Gözde Nur geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor.