Seçim: Kılıçdaroğlu ve İnce ayrı kollardan çalışacaklar

Seçim: Kılıçdaroğlu ve İnce ayrı kollardan çalışacaklar

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı adayı İnce, ayrı kampanyalar yürütecekler. CHP, 24 Mayıs’ta seçim beyannamesini açıklayacak, Muharrem İnce ise aynı bir manifesto ile halkın karşısına çıkacak. ‘Tayyip Erdoğan’ı indirmek gibi bir söylemim olmayacak’ diyen İnce’nin diyaloğa açık ama sert bir dil kullanacağı belirtiliyor.

CHP’de, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ayrı ayrı kampanya yürütecekleri, farklı seçim müzikleri ile seçmenin karşısına çıkacakları kaydedildi.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Muharrem İnce ile seçim kampanyasını konuştu. Selvi’nin bugünkü köşesinde aktardığına göre, CHP, 24 Mayıs’ta seçim beyannamesini açıklayacak, Muharrem İnce ise bundan ayrı olarak bir manifesto yayınlayacak. İnce, “Tayyip Erdoğan’ı indirmek gibi bir söylemim olmayacak. Benim kişilerle bir işim yok. Benim kinim yok” dedi. Selvi, “Sakın bu sözlerinden teslimiyetçi bir çizgi izleyeceği sonucu doğmasın. Diyaloğa açık ama sert bir dil kullanacak” yorumu yaptı.