Şehitler gözyaşlarıyla uğurlandı

Şehitler gözyaşlarıyla uğurlandı

Hatay'ın Antakya İlçesi'nde dün akşam uygulama yapan polis ekibine PKK'li bir grup tarafından yapılan saldırıda şehit olan polis memurları 42 yaşındaki Bayram Bozdoğan ve 44 yaşındaki Hayrettin Mennan'ın cenazeleri, törenle memleketleri Osmaniye'ye gönderildi.


Antakya Mezarlık Kompleksi'nden alınan şehit polisler Bayram Bozdağan ile Hayretttin Mennan'ın cenazeleri konvoyla, Hatay Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile çok sayıda asker ve polisin katıldığı törende şehit Hayrettin Bayram'ın eşi Selver Mennan ile oğlu 14 yaşındaki Turan Mennan gözyaşlarına boğuldu. Şehidin oğlu Turan, babasının tabutunu öperek son kez vedalaştı. Şehidin kardeşi Hayati Mennan ise yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.

Şehit polis Bayram Bozdoğan'ın eşi Hilal ile çocukları 14 yaşındaki İlayda Nur, 13 yaşındaki Burak Said ve 6 yaşındaki Funda Beray gözyaşlarını tutamadı. Şehit Hayrettin Mennan'ın kardeşi Hayati Mennan, abisinin tabutuna sarılarak dakikalarca gözyaşı döktü. Hayati Mennan, "Abim vurdular mı seni? Abim senin görevini bana versinler, ben yapayım" diye feryat etti.

Burada Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun şehitler için ettiği duanın ardından şehitler, konvoy eşliğinde memleketleri Osmaniye'ye gönderildi.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Öte yandan saldırıda yaralanan polis memuru Samet Kılıçsarı'nın ise Mustafa Kemal Üniversite Tıp Fakültesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Kılıçsarı'nın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.