Selvi'den İ. Melih Gökçek açıklaması: İstifası günler veya saatlere bağlı

Selvi'den İ. Melih Gökçek açıklaması: İstifası günler veya saatlere bağlı

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek'in görüşmesi devam ederken gazeteci Abdulkadir Selvi çarpıcı iddialarda bulundu. Selvi, "Gökçek'in makul sürede istifa edeceğini düşünüyorum. Bu artık günler veya saatlere bağlı bir olay" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir görüşme gerçekleştiriyor. CNN TÜRK’teki Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programına katılan gazeteci Abdülkadir Selvi, “bu görüşmeden sonra Gökçek’in makul sürede istifa edeceğini düşünüyorum” dedi.

“MAKUL SÜREDE İSTİFA EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Selvi, “Bir istifa süreci başladı. Artık bu bir takvim meselesi. Ankara’da ne zaman olacak diye beklediğimiz bir görüşmeydi. Çünkü Erdoğan bir değişim sürecini başlattı. Kadir Topbaş istifa etti. Bu görüşmeden sonra Gökçek’in makul sürede istifa edeceğini düşünüyorum” dedi. Selvi, “makul süreyi” için ise “Uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. 2 gün 3 gün.. Ben şimdi istifa ettim gidiyorum da diyebilir ama bu artık günler veya saatlere bağlı bir olay” ifadelerini kullandı.