Serdar Kuzuoğlu için flaş karar!

Serdar Kuzuoğlu için flaş karar!

Bilişim ve teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu İzmir'de yürütülen bir FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında,  ABD'nin  California eyaletine bağlı  San Francisco şehrinde bulunan ve "silikon vadisi" olarak anılan uluslararası bilişim firmalarında görev alan FETÖ üyeleriyle bağlantılı olduğu iddiasıyla 31 şüpheli hakkında bu sabah yakalama kararı verildi.

SERDAR KUZULOĞLU DA GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü  Terörle Mücadele Şubesi ekipleri,  İzmir merkezli 6 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonda, aralarında bilişim ve teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu'nun da bulunduğu 6 kişiyi gözaltına aldı. Kuzuloğlu, ifadesine başvurulmak üzere  İzmir'e götürüldü.

BİR ŞÜPHELİNİN İFADESİ NEDENİYLE GÖZALTINA ALINDI

Operasyonun, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan bir şüphelinin FETÖ'nün  ABD'deki yapılanmasına ilişkin verdiği ifadeler doğrultusunda düzenlendiği kaydedildi. Kuzuloğlu'nun da, bu ifadede adı geçtiği için gözaltına alındığı öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

Sabah saatlerinde gözaltına alınan Serdar Kuzuloğlu, ifadesinin alınmasının ardından akşam saatlerinde serbest bırakıldı.