Sinem Gedik'ten ilk açıklama geldi...

Sinem Gedik'ten ilk açıklama geldi...

Mustafa Ceceli, geçtiğimiz sene yollarını ayırdığı eski eşi Sinem Gedik'in sanatçı İntizar'la olan bir videosunu belge olarak mahkeme dosyasına sunmasının ardından Gedik'in avukatı açıklama yaptı.

9 senelik eşi Sinem Gedik’ten geçtiğimiz sene boşanan ve hemen akabinde Selin İmer’le aşk yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli’nin eski eşinden ayrılma nedeni ortaya çıktı. Ceceli, oğlunun velayetini almak için mahkemeye sunduğu bilgilerde Gedik’in şarkıcı İntizar ile ilişki yaşadığını iddia etti. Bu arada sosyal medyada Gedik ile İntizar’ın yakınlaştıklarını gösteren bir video da dolaşıma sokuldu.

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Fantazi şarkıcısı İntizar’ın bağlı olduğu yapım şirketinin sahibi Polat Yağcı sosyal medyadan açıklama yaparak İntizar’la bağlarını kopardığını açıkladı. Polat Yağcı’nın paylaşımı şöyle:

Yaklaşık iki yıldır Poll Production çatısı altında sanatsal faaliyetlerini sürdüren İntizar’ın medya vasıtasıyla kamuoyuna yansıyan haberlerini üzüntü ve şaşkınlıkla okuduk. Kendisinin bugün itibariyle şirketimizle hiçbir bağı kalmamıştır. Saygılarımızla…

SOSYAL MEDYADA SAMİMİ BULUNMADI

İntizar ve Sinem Gedik’in sosyal ortaya çıkan videosu sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları şarkıcı İntizar’ın Sinem Gedik’e kumpas kurduğunu ve bu olayın planlı olarak yapıldığını belirtti. Bazı kullanıcılar ise böyle videoların sosyal medya kullanan gençleri kötü bir şekilde etkilediği kanısını savundu.

SİNEM GEDİK CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Haberin basında yer bulmasının ardından Gedik, mahkemeye başvurarak, yayın yasağı aldırdı.

İşte avukatı aracılığıyla yapılan ilk açıklama…