Sınıfları basan lise müdürü hakaret ve tehdit yağdırdı! 'Buranın Allah'ı benim'

Sınıfları basan lise müdürü hakaret ve tehdit yağdırdı! 'Buranın Allah'ı benim'

Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Necati Yener sınıfları basıp öğrencilere 'Soytarılar, şerefsizler' diye bağırdı iddiası

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde yeni bir skandal daha yaşandı. Okul Müdürü Necati Yener, düzenlediği sucuk partisine katılmayacağını öğrendiği öğrencilerin sınıfına girerek hem hakaret hem de tehdit etti.

Proje Okul kapsamındaki Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nin Müdürü Necati Yener, uygulamaları yüzünden Milli Eğitim Bakanlığı’na şikayet edildi.

Milli Eğitim Bakanlığ, şikayetlerin artması sonucu üç gün önce okula müfettiş yolladı. Müfettişlerin incelemesi yarın bitiyor. Ancak; müfettişler okulda çalışma yürütürken, Müdür Necati Yener ise hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Cuma günü okulda bir sucuk partisi düzenlemeye hazırlanıyor. Bir grup öğrenci ise müdürü protesto etmek için partiye katılmayacağını söylüyor. Müdür Necati Yener bunu duyunca, sınıfa giriyor ve hakaretler yağdırıyor.

Necati Yener’in, cuma günü düzenlenecek olan sucuk partisine katılmayacağını söyleyen öğrencilerin sınıfına girerek hakaret ve tehditler yağdırıyor.

Okul müdürü sınıfa hışımla girdikten sonra cep telefonlarını topluyor. Ardından ise ‘Bu kıçı kırık soruşturmaya güvenip bana bir şey olacağını mı sandınız? Soytarılar, şerefsizler. Sizden bunların hesabını soracağım’ diye bağırıyor. Şoka uğrayan öğrenciler, bunun üzerine ailelerini haberdar ediyor. Aileler hemen okula geliyor. Şu an okulda tam bir kaos yaşanıyor.

Müdür Necati Yener’in öğrencilere daha önce de hakaret ettiği iddia edildi. Baskılar katlanılmaz boyuta ulaşınca, aileler durumu anlatan 65 sayfalık bir rapor hazırladı. Hazırlanan rapor Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a da sunuldu. Okul Müdürü Necati Yener, ‘Buranın Allah’ı benim. Yönetmelik – mönetmelik tanımam. Gidin bildiğiniz yere şikayet edin’ dediği iddia edilirken Bakanlığın ne yapacağı, hangi adımları atacağı merakla bekleniyor.