Skandal fotoğrafta saldırganın elini öpenler AKP'li çıktı!

Skandal fotoğrafta saldırganın elini öpenler AKP'li çıktı!

Ankara Çubuk'taki şehit cenazesinin töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atan ve serbest bırakılan Osman Sarıgün'ün ellerini öpenlerin kimlikleri belli oldu.

Ankara'nın Çubuk ilçesi Akkuzulu Mahallesi'nde 21 Nisan Pazar günü şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıya uğramıştı. Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün adli işlemlerin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Sarıgün serbest bırakıldıktan sonra onu karşılayan ve ellerini öperken fotoğraflarını çekip yayınlayanların da kimlikleri belli oldu. El öpenler AKP'li çıktı. Gökçekaya, Sarıgün için "Türkiye'nin kahramanı" ifadesini kullandı.

Medyam'da Genel Yayın Yönetmeni Kabasakal Hamza, facebook ve twitter hesaplarında Osman Sarıgün'ün elini öpenlerin kimler olduğu bilgisini verdi.

Serdar Gümüşçivi: 15 Temmuz Darbe girişimi sırasında benzin istasyonlarını kapatarak benzini biten araçlara akaryakıt satmayan istasyonlar hakkında suçduyurusunda bulunmasıyla gündeme gelmişti.

Önder Gökçekaya: AKP Etimesgut Bedeliye Başkan adayı olmuştu. Daha önce de FETÖ ile ilişkisi MASAK raporlarıyla ortaya çıkan Kimse Yok Mu derneği hakkında suç duyurusunda bulunduğu için haber olmuştu. 

Seyfullah Karagöz: Bir dönem AKP İl yönetiminde adı geçiyordu. Karagöz'ün sosyal medya hesaplarında AKP paylaşımları bulunuyor.