Sokak ortasında masturbasyon yapan adam serbest!

Sokak ortasında masturbasyon yapan adam serbest!

Aydın'da balkonda uyuyan bir kadını izleyerek mastürbasyon yaptığı için gözaltına alınan H.S. adlı şahıs serbest bırakıldı.

Şahsın daha önce de cinsel saldırı suçundan dosyası olduğu öğrenildi.Aydın'ın Nazilli İlçesi Zafer Mahallesi'nde geçtiğimiz Perşembe günü, Aydın Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli H.S., sabah bisikletiyle işyerine giderken dört katlı bir binanın birinci katındaki balkonunda yatan bir kadını gördü.Bisikletinden inen H.S., yolun karşısındaki kaldırımda mastürbasyon yapmaya başladı. Üzerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi amblemli üniforması olan H.S.'yi fark eden aynı apartmandaki bir kişi, durumu polise bildirdi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken H.S., ihbar üzerine gelen polisi görünce bisikletine binip kaçmaya çalışırken yakalandı.Kadının şikayetçi olduğu H.S., polis tarafından yakalandıktan sonra Nazilli Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. H.S.'nin ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Bisikletle giderken yoruldum, bir süre dinlenmek için durdum" iddiasında bulunduğu belirtildi.

Polisteki sorgusunun ardından serbest bırakılan H.S.'nin daha önce de cinsel saldırı ve teşhircilik suçlarından dosyasının bulunduğu öğrenildi. Evli ve bir çocuk babası olan H.S.'nin bugün işten çıkarıldığı bildirildi.