Soma’da atılan tekme bu kez Uşak’ta atıldı

Soma’da atılan tekme bu kez Uşak’ta atıldı

28 Temmuz Perşembe gecesi Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın esnaf ziyaretini kabul etmeyen Gizem Tekel Bayi sahibi Mehmet Otur, Belediye Başkanı’nın koruma ve şoför tarafından darp edildi.

Dün gece gittiği düğün çıkışında saat 21 sularında esnaf ziyareti yapmak isteyen AKP’li belediye başkanı Nurullah Cahan dışarıda beklerken, koruması ve şoförü, esnaf Mehmet Otur’un dükkanına girerek “Belediye Başkanımız sizinle istişare edecek” dedi.

Mehmet Otur’un “Belediye başkanı da olsa tanımadığım insanlarla istişare etmem” demesi üzerine çıktılar.

Ancak iki saat sonra geri gelen koruma ve şoför “Başkanımız yanında gururumuzla oynadın; terörist misin” diye küfürler savurarak ve silah çıkararak Mehmet Otur’u darp ettiler.

Mehmet Otur’u dayaktan korumaya çalışan komşu esnafları da “biz zaten polisiz” diye engelleyen koruma ve şoför; polis geldikten sonra da dövmeye devam ettiler.

Kendine ait işyerinde, Belediye Başkanı’nın koruma ve şoförünün şiddetine uğrayan, kafası ve vücuduna ciddi darbeler alan; gördüğü şiddet doktor raporuyla da belgelenen Mehmet Otur, mağdur olarak götürüldüğü karakolda suçlu muamelesi gördü ve “görevli memura mukavemet, terör örgütü propagandası yapmak ve kasten yaralama” gerekçesiyle ifadesi alındı.

Bunun yanında Belediye Başkanı’nın koruma ve şoförü hakkında hiçbir işlem yapılmadı.