Flaş karar! Yıldız futbolcu Türkiye'den ayrılıyor!

Flaş karar! Yıldız futbolcu Türkiye'den ayrılıyor!

Olağanüstü genel kurul kararı alan Antalyaspor'a bir şok da futbol takımından geldi. Kırmızı-Beyazlılarda Samuel Eto'o'nun ardından büyük umutlarla transfer edilen Fransız yıldız Samir Nasri'nin de takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Ani bir kararla seçimli olağanüstü genel kurul kararı alan Antalyaspor'da Eto'o'dan sonra Samir Nasri'nin de takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı.
Çarşamba günü ani bir kararla seçimli olağanüstü genel kurul kararı alan ve aldığı kararı gözyaşları içerisinde açıklayan Ali Şafak Öztürk Antalyaspor camiasını sarsarken, kulüpte özellikle yıldız futbolcular arasında huzursuzluk yaşandığı hatta bazı oyuncuların devre arasında takımda ayrılacağı iddia edildi.

REAL BETİS VE RENNES İLE GÖRÜŞÜYOR
Yaz ayı transfer döneminde Antalyaspor’a imza atarak büyük bir ses getiren Samir Nasri’nin kırmızı beyazlı kulüpten ayrılmak istediği belirtildi. Sezon başında Rıza Çalımbay’la sürtüşmeler yaşadıktan sonra, kendisini Türkiye’ye getiren Ali Şafak Öztürk’ün aldığı kararla birlikte takımdan ayrılmayı kafasına koyan Fransız yıldızın La Liga ekiplerinden Real Betis ve Fransız ekibi Rennes’le görüştüğü ifade edilirken Nasri’nin devre arasında bu iki kulüpten birine imza atacağı iddia edildi.
Yaşanan olumsuz süreçten etkilendiği anlaşılan Samir Nasri, bu sezon 5 maçta forma giyerken, 30 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 2 gol 1 asist yapmayı başardı.

SAMUEL ETO'O KESİN AYRILIYOR
Sezon sonunda Antalyaspor’la sözleşmesi sona erecek olan Eto’o’nun da takımdan ayrılacağı kesinleşirken, ilerleyen süreçte Akdeniz ekibinde yaprak dökümünün süreceği belirtiliyor