Survivor'da dün akşam neler yaşandı?

Survivor'da dün akşam neler yaşandı?

Survivor'ın 20. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Peki, Melih'in şok bir sakatlık yaşadığı Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

TV8'in ve ekranların en çok takip edilen yarışma programı Survivor'ın 20. bölümü bu akşam yayınlandı. Survivor'ın son bölümünde ödül oyunu heyecanı vardı. Çok zor bir parkurda verilen mücadeleden hangi takım galip geldi?
 
SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kazanan takımın sevdiklerinden gelen mesajları okuyacağı ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler büyük bir mücadele verdi. Gönüllüler takımından Melih'in şok bir sakatlık yaşadığı yarışmadan Ünlüler takımı yine zaferle ayrıldı. Böylelikle Gönüllüler 11. kez üst üste oyunlardan mağlubiyetle ayrıldı.

Survivor'da dün akşam neler yaşandı?



YAĞMUR AĞLADI

Art arda alınan yenilgi sonrası Yağmur gözyaşlarını tutamadı. Yağmur'u takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Yağmur yine de Ünlüler takımını tebrik etmeyi unutmadı. Ünlüler takımı ise Gönüllülerin moral bozukluğu yaşadığını görünce sevinç dozajını abartmadı.

MURAT GELEN MESAJLA DAĞILDI

Ünlüler oyun sonrası sevdiklerinden gelen mesajları okudu. Murat, sevgilisinden gelen mesajı okuyunca gözyaşlarına boğuldu. Her bir yarışmacı mesajı duygusal anlar yaşadı.

Bu anlardan sonra Ünlüler ve Gönüllüler "Bil Bakalım" yarışmasında bir kez daha karşı karşıya geldi.